2777
2789
عنوان

چه جوابی بدم من ؟ نمیدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 38 پست
میدونم چی میگی ولی بخدا دوسش دارم. میخوام با اکسش صحبت کنم ببینم کات که کردن دلش تنگ نشد؟

تو چي كار به دل اون داري كه تنگ شده يا نشده !!! اين حرفهارو نزن خودتو درگير احساس اينو و اون نكن . به آلارمهايي كه خدا برات ميده دقت كن يه پسر با دوست دخترهاي متعدد ، دختري كه هنوز براش آه و ناله ميكنه و استوري ميذاره و ممكنه در آينده خراب بشه سر زندگيت ، اعتياد به دارو و حرفهايي كه ديگران راجع بهش ميزنن و خودت بهتر ميدوني .....

به نظرم بيشتر نكته سنج باش وقتي كه كنار آدم درست زندگيت قرار بگيري قطعاً ياد اين روزهات ميفتي و به افكار امروزت ميخندي 

آدم كه قرار نيست با هر كسي وارد رابطه و دوستي شد ازدواج كنه خودتو عذاب نده . اسم اكسشم نيار اوه كه چقدر ناراحت شدم از اين حرفت .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظر خانوادت چیه  فامیلین؟ میتونی بهشون بگی یه مدت باید فکر کنم باید همو بشناسیم سریع نمیتونم ...

خونوادم نمیدونن. چون که تعصبی ان باشون راحت نیستم.ولی من دوس دارم اول خلقیات همو بشناسیم از یه طرف دلم نمیاد چون به اون پسر فکر میکنم اون پسر همش میگه خودمو میکشم اگه بری باهاش آخه وضعیت مالی خوبی نداره و بخدا دلم براش میسوزه دوسش دارم.فقط ب خواهرم گفتم یکی اومده ولی قبولش نکردم گفت چرا گفتم میخاستین میذاشتین اون پسر بیاد. نمیدونم بخدا گیجم. کاش به خانمه پیام نمیدادم که بیان

خونوادم نمیدونن. چون که تعصبی ان باشون راحت نیستم.ولی من دوس دارم اول خلقیات همو بشناسیم از یه طرف د ...

اگه دوست داره چرا نمیاد جلو خب 

اول تکلیفتو با اون روشن کن ،بعد خواستگاری مینداختی یه وقت دیگه یا یه بهونه میوردی

اگه دوست داره چرا نمیاد جلو خب  اول تکلیفتو با اون روشن کن ،بعد خواستگاری مینداختی یه وقت دیگه ...

نمیدونم اول گفت بخاطر مشکل تزریقمه. میخوام اول کامل خوب شم. بعد دوس دختر سابقش رو مخمهرروز استوری میذاره خوشگل میکنه از وقتی شنید باهاشم اذیتم میشدم بااستوریاش، وسوسه میشم ببینم. 

تزریق دارو یعنی چی؟

به موادی که از طریق سرنگ مصرف میشه به طور اصطلاح عامیانه میگن تزریق دارو ام میگن ممکنه اعتیاد به مصرف دارو های آرام بخش داشته باشه و خیلی چیزای دیگه بحث گسترده ایی و درستش رو فقط استارتر خبر داره که دقیقا اعتیاد به چه نوع دارویی هست