2777
2789
با چند ساعت کار

۸ ساعت

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

دوستم هم مترجم زبان چینی هست 

برای ۱ ساعت ترجمه ۲۵ میلیون میگیره 

برای ترجمه ی هر مقاله هم تقریبا ۳۰۰ الی ۴۰۰ میلیون میگیره 

توی شرکت مس مترجم هست

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوستم هم مترجم زبان چینی هست  برای ۱ ساعت ترجمه ۲۵ میلیون میگیره  برای ترجمه ی هر مقاله ...

کجا کار می کنن اینا ما دو تا فامیل داریم یکیشون چند تا زبان بلده میگه کار نیست

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔

نوشتم مترجم شرکت مس سرچشمه هست 

شرکت ها و کارخونه ها که صادرات دارن خیلی دنبال مترجم هستن با حقوق و مزایا خیلی بالا

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)

بستگی به زبان هم داره 

زبان چینی و کره ای درآمدش بالاست

خب کره ای اون پس بش بگم

بعضی شرکت ها و کارخونه ها من بقیه رو خبر ندارم 

شرکت هایی مثل مس و... به اینطور مترجم هایی نیاز دارن