2777
2789

از بچگی وقتی منو دعوا میکرد من شروع میکردم به گریه و مچاله میشدم تو خودم و میرفتم تو اتاق یا حموم گوشه ای گریه میکردم پیش خودم بهش بد میگفتم حتی وقتی ک حق با من بود 

ولی اولین بار تو ۱۷ سالگی وقتی من با آبجیم یه دعوای بد داشتیم  آبجیم میخواست ب بیرون و کفش منو پوشید من ک فهمیدم رفتم باهاش جر و بحث کردم ولی مامانم طرف اونو گرف ک بزار بپوشه و ی سیلی زد بهم اون پوقع من هولش دادم و ی مشت زدم به بازوش 

داد زدم که اون حق نداره وقتی با من قهره از وسایلم استفاده کنه 

گفتم این کارت باعث میشه وقتی فردا پس فردا وارد دانشگاه یا محل کار شدم یه نفر باهام بد تا کنه و دعوا کنه و بد و بیراه بگه بعدش بیاد از وسایلم استفاده کنه نتونم بهش چیزی بگم 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

از اون روز به بعد بینمون خیلی شکر آب شده 

هر روز بحث دارم باهاش 

کاش کاری نکنیم که رومون به روی پدرو مادر باز شه 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ی این چندسال تلنبار شده بوده که تو اون رفتارو تشون بدی

شاید اره 

از اون روز من دیگ اون دختر سابق نبودم و نیستم 

احساس خیلی بدی دارم 

مادرت رو. هل دادی؟؟؟   بعدشم هفده سال مگه سنیه تا زنده ان نباید چیزی بگی اگر حتی هفتاد سالت با ...

کار بدمو قبول دارم 

دیگ نمیدونم چجوری باید احترامشو نگه دارم انگار یادم رفته همیشه ب این فکر میکنم چجوری ؟ چیکار کنم خودمو نگه دارم بهش چیزی نگم دلم میخواد هم خودم محترم بمونم هم احترامش و نگه دارم اما انگار اصلا نمیشه اون فرد سابق نیستم انگار 

برو پیش مشاور

کمک‌کنندس؟ 

چون احساس افسردگی هم دارم 

و خیلی نیاز به مشاور یا تیراپیست دارم ولی دوستانی که مراجعه کرده بودن اینجا گفتن فایده نداشته براشون 

کمک‌کنندس؟  چون احساس افسردگی هم دارم  و خیلی نیاز به مشاور یا تیراپیست دارم ولی دوستانی ...

اره قطعا کمک میکنه تحقیق کن ی ادم حرفه ای پیدا کن برو پیشش

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍
الان همه میان میگن اه آه چه دختر بدی هستی چون تو شرایط تو قرار نگرفتن  با این حساب من بازم میگ ...

مرسی از درکت🫂

حتما

اره قطعا کمک میکنه تحقیق کن ی ادم حرفه ای پیدا کن برو پیشش

ممنون ازت