2777
2789
تازه موندی چیکار کنی ؟ تا بچه ت بیشتر از این افسرده نشده ببر عوض کن .بزار حسین

اسم عموش حسینه پدرشم زده به بیخیالی میگه الان بچن بزرگ میشن عاقل میشن.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخه اینم اسمه رو بچه طفل معصوم گذاشتی؟ حسین خار داشت؟ علی خار داشت؟ محمد خار داشت؟ حسن اخه؟ خدایی به ...

پدرش یه دنده و کله شقه پاشو گذاشت تو یه کفش که من حسن دوس دارم.

خب باشه  اشکال نداره الانم میشه گذاشت حسین

چه کنم دارم از دست بابای بیخیالش دق میکنم فقط میگه نگران نباش درست میشه به مرور زمان یادشون میره بچن دوس دارن خوش باشن بزرگ میشن عاقل میشن

بدبختی اینجاس حتی هم عوض کنیم باز اسم قبلیش جا افتاده و بچه ها دست بردار نیستن

اگر الان عوض کنین حداقل مدارکش اسمش حسن نیس..اسم شناسنامه اش عوض بشه کم کم تو مدرسه ب اسم جدید شناخته میشه.

ببین من خودم اسم شناسنامه ایم مذهبیه ولی مث زهرا یا مریم قشنگ نیس...ولی از همون تولد ب یه اسم غیر مذهبی قشنگ صدام میکردن.الان میگم کاش شناسنامه ام همین اسم بود.اونوقت هر مدارکی که میگرفتم اسم قشنگه ام روش نوشته بود.ب من میگن الان عوض کن میگم دیگه چه فایده.مهم تو دانشگاه مدرسه بود که باید اسم قشنگ میداشتم اما نداشتم..شپا هم بخاطر اینده اش عوض کن.بذار محمد حسن یا امیرحسن...

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭