2777
2789

روز چند پریودته؟

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر روز موعد یا یکی دوروز عقب انداختی ک مشکوکه 

ولی اگر خیلی وقته عقد انداختی منفیه عزیزم

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
مشکوکه. احتمالا زود رفتی ازمایش هنوز پایینه. ۴۸ ساعت بعد همون آزمایشگاه برو باید دویرابر شده باشه

اون آزمایشگاه خیلی دیر جوابو میداد اگه جای دیگه برم نمیشه؟

اگر روز موعد یا یکی دوروز عقب انداختی ک مشکوکه  ولی اگر خیلی وقته عقد انداختی منفیه عزیزم

۱۰ روز عقب انداختم ولی بارداری قبلیمم با تاریخ پریودی خیلی تفاوت داشت واسه همین نمیتونم مطمئن باشم

۱۰ روز عقب انداختم ولی بارداری قبلیمم خیلی با تاریخ پریودیم متفاوت بود و لقاح دیر انجام شده بود

امکان دیر لقاح شکل گرفتن وجود داره عزیزم 

حتما برو زیر نطر دکترت 

حالا زود نرو 

بزار هفته دیگه برو ببین نتیجه چیه

من لک دیدم الان😞😞😞خیلی حالم بده این ماه هم نشد

لک دیدن ب معنای پریود نیست انشالله ک لانه گزینیه 

اگر دیدی فق لکه برو از یا بیبی چک بزن 

البته ن الان 

بعد اینکه لک بینیت کامل تمام شد

اون آزمایشگاه خیلی دیر جوابو میداد اگه جای دیگه برم نمیشه؟

رنج آزمایشگاها فرق دارن باهم. ترجیحا همونجا برو . ولی اگه جای دیگه هم بری میشه

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من