2777
2789
عنوان

خواستگارم همه چیش خوبه اما

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی موضوع مهمی نیستا

قبعا هیچ کسی پرفکت نیست

مثلا ممکنه همه جزییات ظاهر شما هم مورد پسند ایشون نباشه

باید به موضوع ظاهر بصورت کلی نگاه بشه بنظرم

مثلا

ظاهرش به دلتون میشینه یا نه؟

همین

تو فکر کن کچله میخایش؟

مگه من کچل باشم اون منو میخواد ؟😂

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
خیلی موضوع مهمی نیستا قبعا هیچ کسی پرفکت نیست مثلا ممکنه همه جزییات ظاهر شما هم مورد پسند ایشون نب ...

ظاهرش خوبه اما چهار روز دیگه کلا همه موهاش ریخت و تاس شد چی 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
طفلی خواستگار

برای ؟

به نظرتون به خواستگارتون که کچل بهش بگید ممکن قهر بکنه و دیگه برنگرده نظر همتون میخوام بدونم خواهشا ...

چی بگید😐

تو مراسمها ارایشگاه پروتز میذاره اصن مشخص نمیشه بعدشم تو به خودش اخلاقش نگاه کن پرمو و دست برن داشت ...

مراسم چیه برای حداقل پنج سال اول زندگی مو داشته باشه دیگه 

دمت گرم بهترین جواب پسر دخترو حتی اگ موهاش کم پشت باشه بعنوان ی ایرلد بزرگ میبینه

اصلا من اگه قیافه نداشتم که نمیومد خواستگاری حالا انگار من چی گفتم میگم مو بکاره درست میشه یا ن یکی میگه بیچاره خواستگار یکی میگه باید هر جوری هست بخوایش😂