2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کن به منم امروز زود نوبت بده آخه نامزدم نمیدونه من یکی از گوشام اینجوریه میترسم بفهمه از من دلزد ...

اگه واقعا دوستت داشته باشه دلزده نمیشه

من شوهرم با زوووور راضی شد عمل کنم

هنوزم میگه من گوشای قبلی و قیافه قبلیتو دوست داشتم

دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد...🍃❤️
اگه واقعا دوستت داشته باشه دلزده نمیشه من شوهرم با زوووور راضی شد عمل کنم هنوزم میگه من گوشای قبلی ...

واقعا عاشقانه منو دوست داره میدونم ثابت شده اما میترسم بگه چرا قبل عقد منو درجریان نزاشتی

اگه واقعا دوستت داشته باشه دلزده نمیشه من شوهرم با زوووور راضی شد عمل کنم هنوزم میگه من گوشای قبلی ...

بعدشم عزیزم شما دوتا گوشات اینجوری بوده اما من یک گوشمه و خیلی ضایعس😭هزینه عملت چقدر شد؟ 

واقعا عاشقانه منو دوست داره میدونم ثابت شده اما میترسم بگه چرا قبل عقد منو درجریان نزاشتی

آها 

آره خب ممکنه بگه

من تو دوران دوستی در جریان گذاشتمش

اگه پانسمانو بازکنیم بعد موهامون بریزه روی گوشمون دید داره که گوش عمل شده؟؟؟؟؟ 

نه بابا اصلا معلوم نیست

ورمم نداره

خیییلی کم

اما خب باید مراقب باشی ضربه حتی آروم بهش نخوره چون خیلی درد میگیره

من انجام دادم  بعد عمل یکم دردش زیاده تا ۳ روز بعدشم تا ۲۰روز بخیه داری درکل خیلی راضی ام

سلام عزیزم  شما کدوم شهرید،چندروز پانسمان داشت،بعد عمل خونریزی دلشتید؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدید ،،خیر ببینید

سلام عزیزم  شما کدوم شهرید،چندروز پانسمان داشت،بعد عمل خونریزی دلشتید؟ ممنون میشم بیشتر توضیح ب ...

سلام گلم من همدانم

۳ روز پانسمان داشتم

بعد عمل خونریزی خیلی کمی داره که پانسمان میکنن مشکلی پیش نمیاد

برای من عمل دردناکی بود اما واقعا می ارزید و پشیمون نیستم

آره روز سوم پانسمانو برمیدارن تا ۲۰ روز بخیه داری بعدشم تا یکی دوماه هد میبندی دکتر من راجع به هد چ ...

سلام عزیزم خوبی ؟من الان پنج روزه عمل کردم به شدت به مشاوره احتیاج دارم🥲🥲هرروز پانسمانمو عوض میکنم تا دو سه روز دیگه که دکتر گفته پانسمانمو برمیدارن ولی حتی دیشب پانسمانش یکم خونی بود جای بخیه ..هرکاری هم بکنم خون میاد یکم چیکار کنم 🥲