بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من این دستم مرتبه دست راست مو هر کار میکنم درست نمیشههه بلنده اما نامرتب هیچی روغن زیتون بزن ...
جدی تو زدی ناخنات اینقدر خوب شده؟
لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️🩹
لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️🩹
خب ببین موقع کار کردن دستکش بپوش بعد روغن زیتون هم خیلی خوبه وایه ناخن بعد مثلا لاک بزنی دیگ ...
داروخونه داره روغن زیتون؟
برای ناخن قرص ایناهست بخرین بخوریت تقویت بشه ناخناتون
چه قرصی؟