2777
2789
آقا چون طبیعیه خیلی خوشگله  منم توتلاشم ولی نمیشه مثل تو چیکارکردی انقدرخوب شده😓🤔

من این دستم مرتبه دست راست مو هر کار میکنم درست نمیشههه

بلنده اما نامرتب 

هیچی روغن زیتون بزن به ناخنت

بعد لاک هم بزنی دیگ ناخنت نمیشکنه

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این دستم مرتبه دست راست مو هر کار میکنم درست نمیشههه بلنده اما نامرتب  هیچی روغن زیتون بزن ...

جدی تو زدی ناخنات اینقدر خوب شده؟

لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️‍🩹
وای😍😍🧿🧿🧿 دوست داشتم.. من ناخن هام مرتب مشکنه .. راه کار داری؟ 

خب ببین موقع کار کردن دستکش بپوش بعد روغن زیتون هم خیلی خوبه وایه ناخن 

بعد مثلا لاک بزنی دیگ نمیشکنه 

ولی مثلا هفته ای یه بار پاک کن روغن زیتون بزن 

حتما ناخن میخوری؟

نه یه ذره که بلند میشن میشکنن🥺

لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️‍🩹
خب ببین موقع کار کردن دستکش بپوش بعد روغن زیتون هم خیلی خوبه وایه ناخن  بعد مثلا لاک بزنی دیگ ...

داروخونه داره روغن زیتون؟

برای ناخن قرص ایناهست بخرین بخوریت تقویت بشه ناخناتون

چه قرصی؟

نه یه ذره که بلند میشن میشکنن🥺

اها 

خب اگ کار میکنی تو خونه موقع کار کردن دستکش بپوش 

روغن زیتون خوبه ناخنت جون میگیره 

با این وجود وقتی اینارو انجام میدم باز ناخنم میشکنه ولی لاک میزنم دیگ نمیشکنه