2777
2789
عنوان

حلوا بلدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 32 پست

حلوای زعفرونیه .شربت حلوات رودرست کن آردروتفت بده درحدی که خامیش گرفته بشه وکرم رنگ بشه بعدروغن بریزوزعفرون دم کرده روهم بریزویکم تفت بده وشربتش روبریزوهم بزن تاآبش جمع بشه وحلواخودش روبگیره ماهیتابه روورداروتکونش بده اگه حلوانچسبیدوگهواره شدآماده است بزارسردشه وتزئینش کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دقیقا من تو یه روضه خوردم مزش خیلی خوب بود محشر بود خودم با یه دستوری درست کردم با ارد گندم بو ...

خیلی خوبه لعنتی🙂

منم با ارد شیرینی پزی درست میکنم 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

استاد حلوا  😎 هستم در خدمتتون حلوای تیره رو با شیره درست میکنن شما حلوای زعفران میخوای  ...

حلوای سه اردو توصیح بده لطفا 

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه
🙂هیچکس تاحالا انقد باهام مهربون نبود 😄😍

قربونت برم💜🙂

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

امشب عجیب هوس حلواکرده بودم تاقبل تاپیک استارترمیخواستم بپزم حال نداشتم ولی الان دیگه مصمم شدم پاشم ...

منم یهو دخترم گفت بعد حس کردم خودمم چقد دلم میخواد 😃

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
استاد حلوا  😎 هستم در خدمتتون حلوای تیره رو با شیره درست میکنن شما حلوای زعفران میخوای  ...

عزیزم تیره با ارد هم هست 

من خودم با ارد بعضی وقتا تیره درست میکنم و ارد گندم رو زیاد تفت میدم 🥸🥸😉😃

بیا گلی اینم دستورش 

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش

سلام طاعاتتون قبول عزیزای دلم. امروز براتون آموزش حلوای زعفرانی میذارم. مناسب این ایام مبارک💚

تو این شبها ما رو از دعای خیرتون بی نصیب نکنید🙏🏻❤

آرد سفید مرغوب (مخصوص شیرینی پزی) یک پیمانه سر صاف

کره: ۱۰۰ گرم

آب: ۱/۳ پیمانه سرخالی

شکر: یک پیمانه

گلاب: یک قاشق غذاخوری

زعفران:به میزان زیاد

۱. آب و شکر را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قراردهید. زمانی که شکر حل شد به آن زعفران و گلاب را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید. شربت لازم نیست بجوشد. به این ترتیب شربت حلوا آماده می‌شود.

۲. آرد را بعد از چند بار الک کردن به همراه کره روی حرارت ملایم گذاشته به مدت نهایت ۱۵ دقیقه تفت دهید. رنگ آرد تغییر نکند، فقط کمی خامی آن گرفته شود.

۳. آرد را از روی حرارت برداشته شربت را به تدریج اضافه کرده مرتب هم بزنید. با توجه به متفاوت بودن آبخور آرد‌ها در صورت خیلی شل بودن حلوا دو تا سه دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده مرتب هم بزنید. معمولا احتیاجی به این کار نیست.

۴. حلوا را درظرف مورد نظرتان بریزید و به صورت دلخواه تزیین کنید.

توجه داشته باشید برای تهیه این حلوا، مقدار بیشتر هل و گلاب مجاز نیست.

نوش جان 💖

https://eitaa.com/DArvagshima

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش