2789
عنوان

سیسمونی

205 بازدید | 28 پست

سلام من میخواستم سیسمونی بگیرم میخواستم کالسکه اینا نگیرم گفتم لازم نمی شه یه سری چیزا کلا الان یکی از فامیل های همسرم با من باردار شده کلا ما تو مقایسه هستیم بعد عروسمون بهم گفت با کالسکه چی میخواد بشه بیا همه چی بخر چیزی پشت سرت نگن از طرفی ام خیلی بدم میاد سیسمونی بگیرم بیاد ببینه بعد بره هر چی گرفتم بگیره سر جهیزیه اینجوری شد به همه گفت مبل سلطنتی میخوام دید من کلاسیک گرفتم رفت گرفت اصلا خوشم نمیاد ☹

🙄🙄🙄🙄

با این وضع بچگونه بچه دارم شدین 

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با حرف کسی چه کار داری شما عزیزم هرچیزی که نیازتونه و در توانتون هست بخرین.ولی کالسکه هم همچین به درد نخور نیست.پیاده روی و مسافرت و خرید و پاساژ گردی و ... خیلی به کار میاد

بیخیال دیگران عزیزم. حرف مردم همیییشه هست 

من هم عقدم هم جهیزیه و سیسمونی خریدنم با جاری و خواهر شوهر و اقوام همزمان بود ولی اصلا برام اهمیت نداشته 

شاید دیگران مقایسه کنن ولی من برام مهم نیست 

🙄🙄🙄🙄 با این وضع بچگونه بچه دارم شدین 

اهه بچگونه نیس ببین من اگه مو رنگ کنم رنگ میکنه اگه لباس بخرم میخره کلا خیلی دیگه شورشو در آورده بعد من برام اصلا مهم نیس همیشه میگفتم یعنی خوش سلیقم میرن میگیرن ولی دیگه این خیلی شورشو در آورده 

به کسی چ ربطی داره اخه اون چیزی که نیاز هس رو بخر از پشت بوم بپره ترو هم به اون مقایسه میکنن؟

به خدا سر جهیزیه قشنگ بهم گفتن خواهر شوهرام که چرا کنسول نشون دادی مال خودتو برای اون از برای تو قشنگ تره