2777
2789
والا همسر من برج ۳ رفت ماموریت، من برج ۳ و ۴ خونریزی داشتم الان ولی یه هفته گذشته از پریودک

یعنی پریود شدین ولی الان پاک شدین؟؟ 

عزیزم فکر نکنم بادار باشی چون اگه بودین اللن بی بی چ نشون میداد

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
یعنی پریود شدین ولی الان پاک شدین؟؟  عزیزم فکر نکنم بادار باشی چون اگه بودین اللن بی بی چ نشون ...

والا قربونت برم هم پریود بود هم نبود 

خونریزی و دردش کمتر از دفعه های قبل بود اما از یه لکه بینی ساده هم بیشتر بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا قربونت برم هم پریود بود هم نبود  خونریزی و دردش کمتر از دفعه های قبل بود اما از یه لکه بی ...

نگران نباش باردار نیستی عزیزم ولی اگرم بودی خداروشکر کن چون خیلی ها در حسرت بچه هستن

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
منم اتفاقا به همین دلخوشم بعد دو ماه دیگه اگه مثبت بود قشنگ معلوم بود

ان شالله هرچی خیره پیش بیاد 🥺