2777
2789
گرفتار آزمون رانندگی هستم .۱۲ جلسه گذروندم  ۵ جلسه هم هفته دیگ گرفتم .ولی میترسم برم امتحان بد ...

نگران نباش تهش اینه که رد میشی باز میری امتحان دیگ ولی دست و پاتو گم نکن این امتحانا نشون نمیده که تو راننده خوبی میشی یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت پیجای بلاگراس

نه بلاگرا محصول میگیرن تست و تبلیغ میکنن من فروش محصول ندارم.پیجای دیگه مثل اشپزی و هنری اینا.یا تعرفه تبلیغ بالاس یا میگن پیجت کوچیکه تبلیغ نمیکنیم😔اصلا ناامید شدم کلا

کجاس گروهت اگه تلگرامه بده منم فالو کنم

نه واتس اپ امروز زدم 

اینستا خیلی وقته دارم فالورام کمه کسی خرید نمیکنه  

Poshak_delvan_org

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
اتفاق دیشب مغازمون خدا لعنت کنه این بغلی رو همیشه مشتریهاش بساط عرق دارن  ی اشغالی مست بود با ...

خدا لعنتشون کنه بیچاره بچه مردم چقدر ازین اراذل بوم میاد خدا بزرگه نگران نباش خدا میرسونه پدل کمکی به ا ن بنده خدا می کنید

نه واتس اپ امروز زدم  اینستا خیلی وقته دارم فالورام کمه کسی خرید نمیکنه     Poshak_ ...

ناامید نباش یهو پیج افزایش پیدا می کنه کلا انلاین شاپ کار سختیه بعدم الان واقعا مردم پدل ندارن

ناامید نباش یهو پیج افزایش پیدا می کنه کلا انلاین شاپ کار سختیه بعدم الان واقعا مردم پدل ندارن

اون که اره از کسی نمیشه توقع کرد پ.شاک خریدن واقعا سخت شده  

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
نه بلاگرا محصول میگیرن تست و تبلیغ میکنن من فروش محصول ندارم.پیجای دیگه مثل اشپزی و هنری اینا.یا تعر ...

یه سری من پیج باز کرده بودم ازین گروها بود که همدیگه رو تبلیغ می کردیم پیجای کوچیک ازون گروها پیدا کن به دوست اشناها بگو پیجتو تبلیغ گن

خدا لعنتشون کنه بیچاره بچه مردم چقدر ازین اراذل بوم میاد خدا بزرگه نگران نباش خدا میرسونه پدل کمکی ب ...

همسرم خیلی دل رحمه 

میگه چاره چیه من حساب کتاباشو میکنم مثل خودمون غریبه

شکر خدا دوربین هست مغازمون هم داخل هم جلوش همون لحظه هم زنگ زدن امبولانس و کلانتری 

میگیرنش بیشرفو پدرشو درمیارن 

پسره بنده خدا ارشد برقه گرفتار اعتیاد شد دوسال پیش خانومش جدا شد الان ترک کرده ی مدت بود داشت تلاش میکرد خانومشو برگردونه دلم سوخت واسش اینقدم مظلومه طفلی 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اون که اره از کسی نمیشه توقع کرد پ.شاک خریدن واقعا سخت شده    

زیر پستای لباس فروشیا کامنت بزار بگو ممنون میشم از پیجم دیدن کنید دایرکت بفرس خیلی ولی این کارو پشت هم نکن چون اینستا بلاک می کنه

یه سری من پیج باز کرده بودم ازین گروها بود که همدیگه رو تبلیغ می کردیم پیجای کوچیک ازون گروها پیدا ک ...

از کجا پیدا کنم این گروه ها رو

هیچکسو ندارم.اگه بدونی چقدر اشنا انفالوم کردن به چند نفر گفتم اصلا به روشون نیاوردن..

از کجا پیدا کنم این گروه ها رو هیچکسو ندارم.اگه بدونی چقدر اشنا انفالوم کردن به چند نفر گفتم اصلا ب ...

نمی دونم خودشون به من پیام می دادن  پیجای کوچیک لباس فروشی رو پیدا کن پیام بده