2777
2789

برخوردتون چیه.

البته من کلا ادم منفی بافی هستم و هیچ دوستی ندارم. خیلی تنهام میترسم اینو بگم ولی  خیلی بدبختم که اینقد تنهام و بچمم تنهاس. برا همین یکم دلواپسیهام زیاده ناخوداگاه به شوهرم میگم یا از یه چی خوشم نمیاد میگم بهش اونم. حرفم میزنه مثلا 

دیشب. با لحن حیلی خوب بهش میگم با تشک تو هال سرسره درس کردی برا بچه حیلی شلوغ شده بعد کلی دعوام کرد گفت پاشو گمشوبرو از پیشم خب واسه سرگرمیش خوبه دیگه یا امشب رفتیم پارک بعد صحبت مهاجرتاز روستا به شهر شد بعد همیجور گفتم فلانی از روستا بیست سال پیش اومده پولدارم هس بعد با یه لحن خیلی بد گفت عه تو هم که همش حرف پولو وسط میکشی در حالیکه خودش حیلی بیشتر حرف پول رو میزنه. 

هر روز همینجوری سر هر چیزی باهام بد صحبت میکن.

کاش میتونستم برم از این زندگی. دم به دقیقه با لحن تند. شاید بگم هر روز این رفتارش گریم میگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این شوهر عصبی که داری حرفی جز چرت پرت شیرین نزن. چرت پرت شیرین همون لاس زدن منظورمه😂

همش رو مود مو از ماست بیرون کشیدنه آقاتون. از اول اینطوری بود یا تازگیا اینطوری شده؟ شاید فشار روشه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
شوهرم منم این روزا اینجوریه از قبل دلش ازم پره ک اینجور رفتار میکنه باهام

نه این کلا لحنش همینه. من شاغلم. متاسفانه با قبول خودم قبل عقد بیشتر حقوقم میگیره . مثل یزیدیهاس بعضی اخلاقاشش یه وقتائ هم خوبه. متاسفانه طلاقم بگیرم مشکلاتم زیاده حوصله ندارم بگم الان

عزیزم گریه ضعف برگرد با لحن خودش بهش بگو مگه چی گفتم که اینطور با من حرف میزنی 

میگم ولی اخه خر بار دلم خیلی میشکنه دس خودم میس من شاغلم حقوقم تک زندگیمه حقم تین نیس

نه این کلا لحنش همینه. من شاغلم. متاسفانه با قبول خودم قبل عقد بیشتر حقوقم میگیره . مثل یزیدیهاس بعض ...

منم دلم از شوهرم پره خواهر میفهمم چی میگی درکت میکنم

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻
با این شوهر عصبی که داری حرفی جز چرت پرت شیرین نزن. چرت پرت شیرین همون لاس زدن منظورمه😂 همش رو مود ...

نه ادم حساسیه هر روز دلمو میشکنه. منم دوس دارم فرار کنم از ای زندگی

منم جز محبت و کمک ب مامانم هیچ کاری نمیکنم اما چون ازدواج نمیکنم ازم بدش میاد و دوستم نداره .

برا همین هرچقدرم باهاش خوب حرف میزنم با تندی جواب میده یا اصلا نگامم نمیکنه جدیدا.

این رفتارا یعنی یا خوششون نمیاد ازمون یا عقده دارن از قبل

نه ادم حساسیه هر روز دلمو میشکنه. منم دوس دارم فرار کنم از ای زندگی

بنظرم چندتا دوست جدید پیدا کن یا بین فامیلا هر کی که سرش به تنش میارزه یکم گرم بگیر رفت و امد کن.

خب عزیزم باهاش حرف نزن میدونم کار سختیه و ادم تنهایی هستی. بچهت مهدکودک بزار با مامانا اشنا شو دوست شو برو باشگاه جاهایی که خودت و بچه باهم خوش بگذرونین ادمای جدید آشنا شین. حالا چه روستا باشین چه شهر فرقی نداره اسمون خدا همه جا یه رنگه عجله نکن شهر خبری نیست مخصوصا تهران که ریدمانه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.