2777
2789
عنوان

امروز میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 29 پست
اره میشه بگین تقریبا چن درصد زده بودین میانگین

میانگین نمیدونم ولی درصدام روان۵۰-۶۰جامعه۴۰-۵۰اقتصاد۳۰-۴۰فنون و تاریخ جغرافی۲۰-۳۰فلسفه عربی۵-۱۵

نمراتم دینی۲۰ادبیات عربی۱۳/۵ زبان۱۶تاریخ۱۹فنون و.جغرافی۱۲/۵سلامت۱۸فلسفه۱۸جامعه۱۷/۵

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ناموسا ری.د.م تو هرچی کنکوره باو خسته شدم دیگه ، من که میرم سربازی، مسخره بازیه

نا امید نشو من داداشم عجله کرد رف بعدا پشیمون شد خیلیا تو سربازی میخونن اصلا زود جا نزن

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

اینارو حدسی میگم برای تیر.بنظرتون زیر ده هزار میشم ؟

اقتصاد ۵۰

ادبیات ۳۰

جامعه ۷۰

روان ۶۰ 

ریاضی ۰

فلسفه ۲۰

عربی ۳۰_۴۰

تاریخ و جغرافیا ۳۰_۴۵

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

اینارو حدسی میگم برای تیر.بنظرتون زیر ده هزار میشم ؟ اقتصاد ۵۰ ادبیات ۳۰ جامعه ۷۰ روان ۶۰&nbs ...

اره بابا خیالت راحت

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
افسردگی گرفتم دیگه حوصله هیچی رو ندارم باو

یه تفریحی بده به خودت باز ادامه بده که بعدا حسرت تو دلت نمونه واس جا زدن زوده هنوز

اره میشی

ایشالا

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

اره بابا خیالت راحت

وای خدا

کاش بشم

من دوبار کنکور دادم ، حالشو ندارم خدایی

منم دو بار دادم نشد فک کنم باز بدم😅

من دیگه نمیکشم هزار تا بیماری روحی گرفتم 

ایشالا خدا روزیتونو از یه جای دیگه بده هیچ چیز مهم تر از سلامتی نیس موفق باشین