2821
2789
من مجردم ولی بالای 30 نیستم خودم میخوام تا 28 ازدواج نکنم من ماشینو بر میدارم با سرعت زیاد و لایی م ...

همینکه ماشین دستته وراحت برمیداری واسه رانندگی دلیلِ یه حالِ توپه  لاییی مایی لازم نیس 🤕 موفق باشی دوست خوبم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همینکه ماشین دستته وراحت برمیداری واسه رانندگی دلیلِ یه حالِ توپه  لاییی مایی لازم نیس 🤕 موفق ...

خب ماشین خودم ھس عزیزم 

مرسی ھمچنین

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.

خیلی حس بدیه😑حرفای اطرافیان، حتی دعای خیرشون هم رو اعصاب ادمه، بیشتر از همه جشن بقیه رفتن😑 بنظرم باید کار پیدا کرد بیشتر تو اجتماع بود تو خونه غصه خوردن چیزیو بهتر نمیکنه

من خواستگار خیلی داشتم ولی بخاطریه عشق بیخود همه رو از دست دادم مادرم هر چی بهم گفت هرچقدر سن بالاتر بره خواستگارات کم میشن من گوش نکردم الانم خیلی شرمنده مادرم هستم یعنی روزی نمیشه تو تنهایم گریه نکنم

خیلی حس بدیه😑حرفای اطرافیان، حتی دعای خیرشون هم رو اعصاب ادمه، بیشتر از همه جشن بقیه رفتن😑 بنظرم ب ...

دقیقا منم همین حال دارم،من سرکار هم میرم ولی بازم تنهایی خیلی اذیتم میکنه

من مجردم ولی بالای 30 نیستم خودم میخوام تا 28 ازدواج نکنم من ماشینو بر میدارم با سرعت زیاد و لایی م ...

منم خودم ماشین دارم ولی بخدا هیچی جای یه همدم برات پرنمیکنه اگه یه خواستگار خوب اومد حتما بهش فکر کن تا مثل من پشیمون نشی