2777
2789
عنوان

چیدمان منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 62 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من دو هفته پیش اسباب کشی کردم وسایل اینجوری رو گذاشتم گوشه اتاق اینجور وسایلی به مرور زمان جاشونو پی ...

خونه خریدید؟

سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم  از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆
کمد دیواریامو تا جایی ک میتونستم پر کردم،کابینتامم پره واقعا موندم چیکار کنم،خیلی بلد نیستم خونه سا ...

طی رو بذار تو بالکن ، جارو دستی هم تو بالکن ، جارو نپتون توی کابینت جاگیرم نیستش . اسباب بازی و کارتن قندم انباری

مث طی و جاروهای دستی و کارتون قند و چندتا وسیله واسه بازی .... لازم دارم،قیمتی هم ندارن

بزار تو بالکن 

یا پشت مشتای یخچال و گاز یه ذره جا خالی پیدا میشه بچپون همونجاها 🤭🤭 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

کارتونها رو تا کن بزار زیر تشک تخت .

طی زیر کابینت یا پشت  یا کنار یخچال .

وسایل بازی زیر تخت یا کشو یا کنار دیوار اتاق خواب 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

وااای منم امروز فکر خونم هستم کلااا

اومدم خدا ورم نداره تم طوسی و سفید زدم طوسی هم نیست سیلور 

الان کلااا پشیمونم 

کابینتم نو نو نصبم نکردم ولی کاشیاا واقعاا نمیشه کارش کرد 😥😥

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
مث طی و جاروهای دستی و کارتون قند و چندتا وسیله واسه بازی .... لازم دارم،قیمتی هم ندارن

ببین‌میتونی‌ داخل کابینت ی کابینت بلند درست کنی و طی و جارو و بخار شو رو بزاری اونجا

نه مستاجرم هنوز

ایشالا ب زودی خونه بخرید ⚘⚘⚘⚘⚘⚘

سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم  از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆