2777
2789
خب اگ اینجور باشه من و تمام بچه ھای فامیل باید مردہ باشیم تا الان چون سگمو از دھن بوس میکنیم

واییییی 

نه حالا مردن که نیست ولی در طولانی مدت تو بدن اون اشخاص غده در میاد اول از کبد بعد همه گیر میشه تو بدن مث سرطانه

وقتی بیماری هایی که از نگه داشتن سگ رو خوندم که وارد بدن انسان میشه واقعا پی بردم که خدا از همون اول ...

سگ خیابونی که نگه نمیداره..این سگا واکسن زدن..و اسپری میکروب کشی دارن حموم میبریشون تمیزن خلاصه😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییییی  نه حالا مردن که نیست ولی در طولانی مدت تو بدن اون اشخاص غده در میاد اول از کبد بعد هم ...

والا من 2 سال ھس سگ دارم

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.
سگ خیابونی که نگه نمیداره..این سگا واکسن زدن..و اسپری میکروب کشی دارن حموم میبریشون تمیزن خلاصه😐

میدونم قطعا همینطوره اما اینو قبول داری هرکارم بکنی باکتری های روی بدن اونا ممکنه برای بدن انسان مضر باشه الان ما که انسانیم میگن توالت های هر خانواده ای باکتری هایی داره که رو بدن همون خانواده شاید ایجاد عفونت نکنه اما اگه یکی بره و از اون توالت استفاده کنه ممکنه بدنش حساسیت نشون بده حالا این که دیگه یه حیوونه و کلا سیستم بدنیش با ما فرق داره

بخاطرخاص بودن چه کارایی که نمیکنیدسگ میارید توخونه ..حالتون بهم نمیخ‌وره ول کن دختر هدف بزرگ درنظرب ...

وا چ ربطی ب خاص بودن دارہ شما کلا متوجه نشدی سگ چ موجود خوبی ھس من از بچگی با سگ بزرگ شدم عزیزم

وای دلم میخواد اون ی عده منفورو بزنم تو دهنشون خداروشکر همچین ادمایی دور و اطرافم ندارم ک سگو عامل ...

چقد با افتخار از خوی حیوانیت حرف میزنی ولی ما انسانیم نظرمون هروقدم مخالف باشه با منطق بیان میکنیم نه با فحش و زد و خورد

وای دلم میخواد اون ی عده منفورو بزنم تو دهنشون خداروشکر همچین ادمایی دور و اطرافم ندارم ک سگو عامل ...

عزیرم بی احترامی نکن بلخره ھر کی ی نظر دارہ بیخیال 

ببخشید مدفوعشو میره دستشویی یانه???میشه جواب بدی خیلی کنجکاوم

ارہ 

حتی شبا ک خابم خودش میرہ بعد میاد دوبارہ تو لونش میخابع