2777
2789
عنوان

یسوال اقایون بیان😔

4216 بازدید | 172 پست

یسوال داداشیای گلم

فرض کنید امروز عقد کردین، مراسم تمام شده، ساعتای یازده شب شده و شما میخاین نامزد عقدیتونو برسونید خونشون 

،، تو ماشین ممکنه اولین عکسالعملتون چی باشه نسبت ب نامزد عقدیتون؟؟ چی بهش بگین و کلا ری اکشنتون چیه؟ 

سوال دومم، اگر یه اقا تو این موقعیت حتی یک کلمه حرفم با نامزدش نزنه،،، هیییییچ حرفی نزنه،،،،،، ینی مشکل داره طرف و مریضه؟  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی حرف نمیزنه وخانوم قشنگشوتواون وضعیت هیچی نمیگه صددرصدازیک چیزی دلخوره وقتی یک اقاشب قشنگ زندگیشواینطورسردبرخوردمیکنه مطمنن اخلاق جالبیم درطول زندگی نخواهدداشت

نه اصصصصصصصلا، هیییچی نشده

من مرد نیستم بدونم، ولی میگم شاید از یه چیزی تو مراسم یا یه کسی ناراحت شده .سعی می‌کنه حرفی نزنه که بروز نده.ولی فکرشو خیلی مشغول کرده.میتونستی ازش بپرسی مشکلی پیش اومده