2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاله ات هم بلوچه؟ بهش بگو با یه اردنگی بفرستتش همونجایی که بوده بلوچ جماعت مرد زندگی نمیشه

چرا توهین میکنید؟

الان شما با این ادبت اهل زندگی ای؟

✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

ولی به نظر من قبول نکنه 

البته بگو فکر هاشو بکنه باید همدیگه رو بشناسن اخلاقیات چطوره رسم و رسوم چطوره 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...

من تو عمرم دو تا بلوچ دیدم فقط

دوتاشونم خیلی خوب بودن

در کل نمیشه کلی نظر داد باید تحقیق کنید

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

امامن خیلی دوستدارم از آداب ورسوم بلوچ ها بدونم کاش یکی تعریف کنه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
ادمای شریفی هستن هر جمعه هم اینو ثابت کردن🥀

یعنی چی😅

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

امامن خیلی دوستدارم از آداب ورسوم بلوچ ها بدونم کاش یکی تعریف کنه

بشدت سنتی زن نباید تنها بره پینزافروشی باید چادرسرکن

من بابی شخصیت ها وارد بحث نمیشم چون با سکوتم بیشتر می سوزن اما گزارش مهمانشون می کنم
بشدت سنتی زن نباید تنها بره پینزافروشی باید چادرسرکن

رسم مراسمای ازدواج‌چطوریه؟مثلا حنابندون و....

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.