2777
2789
دختر عموم تعهدی بود با وجود نفر برتر بودن نتونست قانون تعهده باید نصف دورش سپری بشه

دخترعموت پشیمون نیست که‌تعهدی زد؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
عزیزم از الان اگر خوب بخونی به زیر هزار هم میتونی فکر کنی تعهدی چرااا به جای فکر کردن به اینا تلاشت ...

من فارق التحصیلم بیهوشی خوندم سرکارم باید برم یکم سخت میشه برام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی

ببین یه طرح ۲ ساله خدمت در مناطق محروم هست که همه دارن هممممههههه پزشکیا فارغ از روزانه و پردیس و ازاد و تعهدی بودنشون

مگر اینکه معاف بشن که شرایط خاص خودشو داره

بقیه اگر استریت نشن باید اول برن طرح ۲ ساله بعدا برن تخصص بدن

اما اگر استریت شن مثلا جزو ۲.۵ درصد برتر علوم پایه باشن و اینا ، میتونن اول تخصص شرکت کنن تخصص بگیرن بعدا برن طرح 

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
من فارق التحصیلم بیهوشی خوندم سرکارم باید برم یکم سخت میشه برام 

با وجود شاغل بودن تو همچین رشته ای باز به نظرت پزشکی تعهدی ارزش داره؟ میگن حقوقش با حقوق رشته های دیگه که کارشناسیه یکیه به زحمتش نمیارزه

با وجود شاغل بودن تو همچین رشته ای باز به نظرت پزشکی تعهدی ارزش داره؟ میگن حقوقش با حقوق رشته های دی ...

اره اینم شنیدم برا همین تخصص و پرسیدم ببینم ایندش چجوره مث اینکه فقط باید روزانه رو هدف بگیرم

اره اینم شنیدم برا همین تخصص و پرسیدم ببینم ایندش چجوره مث اینکه فقط باید روزانه رو هدف بگیرم

ظرفیت روزانه هم افزایش داشته

به نظرم حتی روزانه جیرفت و فسا هم ارزشش از تعهدی بیش تره حداقلش میتونی مستقیم تخصصت رو بگیری