2777
2789
عنوان

متنفرم از دستشویی اپارتمان

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 22 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بدههه الان دارم عذاب میکشم.دستشویی دارم ولی چون روم نمیشه طول بکشه,,نمیرم

بابا برو خودتو اذیت نکن خالت ک غریبه نیس

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜

ب بهونه مسوام زدن و شستن صورتت برو 

اینحور طول بره هم شکی نیس

به زودی یک عدد تیکر  اینجا نصب میگردد😸 با تچکر 😍                  بالاخره در تاریخ ۲۸ بهمن 1401 تیکر نصب شد                               نمی‌دونم دنیامون مبخواد صورتی بشه یا ابی چون صورتی خوش رنگ بود انتخابش کردم ☺️ سونو غربالگری احتمال داد دنیامون صورتی بشه ولی همچنان منتظر آنومالی هستم 😍😎سونو آنومالی گفت تو دلی دختره 😍منو این همه خوشبختی محاله بیصبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتم دخترم 💓
نه یه ربع نه ولی پنج دقیقه اینا طول می‌کشه..دو هفته اینجام فقط یه بار رفتم..تا الان یبس بودم

وای عزیزم به خودت صدمه میزنی حداقل یه شربت ملین یا انجیر بخور که بهتر بتونی دستشویی بری

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
خو اونو هر شب میرم..سریع میام بیرون.اصلا نمیتونم بمونم

نصف شبا که خواب هستن برو بعدش طول هم کشید مهم نیست بیا سرجات دراز بکش بخواب 😁خودتو بزن به کوچه علی چپ صبح بعدشم برو کسی به روت نمیاره بهتر از اینه که شکمت هی تو جمع صدا بده آب جوشیده ولرم بخور صبح ها قبل صبحانه یه لیوان بزرگ بخور بعد راحت میشی بااینکه دو سه قاشق روغن زیتون بخور روش آب ولرم