2789
عنوان

تب پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 34 پست

هرچقدربعدازظهربهش گفتم نیمدبریم دکترچون شیاف دیکلوفناک۵۰ گذاشتم سریع تب اومدپایین وخوب شدامابازدوباره الان تب شدیدکرده وشیاف دیگه اثرنکردموندم چی بدمش .فقط دارو استامینوفن دارم مرتب دارم پاشویش میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خداسلامتی بده انشالله ک زودخوب میشه مایعات بده بخوره. توروخدا خوابت نبره گوشیتو نیم ساعت ی بار بزن ر ...

هیچی نمیخوره فقط آب ...ن خیلی استرس دارم خوابم نمیبره  زنگ زدم اورژانس الان میادگفتم کسیاندارم ودسترسی ب چیزی وجایی ندارم 

هیچی نمیخوره فقط آب ...ن خیلی استرس دارم خوابم نمیبره  زنگ زدم اورژانس الان میادگفتم کسیاندارم ...

ان شاء الله خیر هست ، نگران نباشید ، پاشویه با آب ولرم را ادامه بدید ، پارچه نم دار تو پیشونیش بذارید 

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

باید ببریش دکتر براش سرم بزنن 

اب بدنش کمه دیگه هیچی هم نمیخوره که تامین شه 

مسکن با معده خالی و اصلا جواب نمیده 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

هرچقدربعدازظهربهش گفتم نیمدبریم دکترچون شیاف دیکلوفناک۵۰ گذاشتم سریع تب اومدپایین وخوب شدامابازدوبار ...

ایپو بروفن بده فردا حتما ببرش دکتر تب نشونه ی عفونته.حواست باشه با آب ولرم پاشویه بدی درضمن یکم نمک داخل آب بریز که لرز نکنه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

پارچه نم دار رو روی قفسه سینه اش بزار روی سرش ممکنه سر درد بگیره یا کلافه اش میکنه میندازه اونطرف 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست