2777
2789

من شش سال پیش با مردی ازدواج کردم ک ی پسر سیزده ساله از زن سابقش داشت

واقعا و از ته دل پسرشو(اسمشو میزارم سامان) دوست داشتم و بش محبت میکردم و ب شوهرم همش توصیه میکردم بش محبت کنه و براش کم نزاره و جلو اون ب من محبت نکنه و... و... 

ولی متاسفانه شوهر من خیلی بی عقلانه رفتار میکرد و پسرشو ب من حساس کرد 

از طرفی هم منو ب اون حساس کرد

وسامان هم متاسفانه به شدت پرو و زبون دراز و حاضر جواب و بی ادب بود و هست

من اوایل خیییییلی صادقانه و ساف و ساده بودم باشون ارثیه خودمم نصفشو خرج شوهرم و سامان و بقیه خانواده شوهرم کردم (براشون هدیه میگرفتم) 

تا اینکه چند مورد بی ادبی سامان و دیدم و شوهرمم همش نقشه میکشید باقی ارثمم ازم بگیره چون اعتقاد داره زن نباید پول داشته باشه پرو میشه و از چند لحاظ هم دلمو شکوند و برای ازدواج هم گولم زده بود ی جورای

خلاصه طوری شدم ک دیگه ن تنها از پول خودم خرج نمیکردم بلکه تا میتونستم و میتونم ب بهانه های مختلف از شوهرم پول میگیرم طوری ک بخاطر این موضوع خیلی بحث مون میشه و اذیتم میکنه (چون اوایل ب شدت قانع و کم خرج بودم الان سختشه) 

حالا

خواهر بزرگم میگه بخاطر پول آرامش زندگی تو از بین نبر ارزش نداره و هرچقدر خودش بهت داد(ماهی بیست تا بیست و پنج ملیون درآمد داره سه بمن میده) بسته دیگه خودت ازش نگیر ک اونم اذیتت نکنه (کارای میکنه ک میدونه بش حساسم ک حرصم بده) 

خواهر کوچکمم میگه نسبت به درآمدش خیلی کم ب تو میده وقتی ب پسرش ماهی سه میده ب تو باید بیشتر بده چون در آخر هر چیم داره ب پسرش میرسه و از اونطرفم داره براش خونه میسازه و... حداقل باید ماهی پنج ب تو بده بگیر کوتا نیا نزار بت ظلم بشه اگه نداشت خونه نمیساخت و... 

نمیدونم چکارکنم خودمم بیشتر حرف خواهر کوچکمو قبول دارم چون از هیچ لحاظ کنارش احساس خوشبختی ندارم حداقل از لحاظ مالی نمیخوام بهم ظلم بشه 

از طرفی میگم نکنه اشتباه میکنم و... 

اینم بگم شوهرم خونه و ماشین هم از خودش داره ملک اضافه هم داره گذاشته برای آینده پسرش 

نظرتون 🤔

برای برآورده شدن حاجتم( لطفا اگه حوصله داشتین) دعا کنید و صلوات بفرستید. 🙏حاجت روا بشین خودتونم ان‌شاالله 🌹

با خواهر کوچیکتون موافقم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خواهر کوچیکتون موافقم

یعنی اشتباه نمیکنم؟ 

دلم برا شوهرم نسوزه؟ 

برای برآورده شدن حاجتم( لطفا اگه حوصله داشتین) دعا کنید و صلوات بفرستید. 🙏حاجت روا بشین خودتونم ان‌شاالله 🌹
از حقت نگذر بیشتر ازش پول‌بگیر ب هیچ وجه ارثیه تو بهش نده دیگه

ارثیه مو ک نمیدم

یعنی چقدر بگیرم+؟ 

سعی کن محبت کنی و خودتو تابلو نکنی

و اینکه ارث رو بگو اون سرمایس گذاشتم واسه زمان پیری ک عصای دست باشه،بنظرم اگه می تونی خونه یا زمین بخر باهاش

بعد اینکه با چرب زبونی پول بگیر،خرجتو زیاد کن،نه یهو،کم کم

اصلا هم حرف پسرشو جلوش نزن ک اون ۳ چرا منم ۳تومن

ببین شما زبونتو خوش بگیر حواست به زندگیت هم باشه 

پولتم با زبون خوش بگیر سیاست داشته باش

فکرتو متمرکز نکن فقط رو پول گرفتن 

اخلاق و رفتارت شیرین باشه نگی هم خرجت میکنن 

نکردن هم بگی بهت میده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍