2777
2789
عنوان

خداحافظ🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2990 بازدید | 221 پست
ببخشید که باعث میشم ناراحت شی.. ببخشید ولی من نیستم که چک کنم💔 کلا نیستم دوستون دارم

واییی عزیزممم اینجوری نگوو مهم برام الان فقط اینه حالت زودتر خوب بشه موفقیتت الان برام مهمترین چیزه ❤️🥺

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤

بچه منو ببین 

حرفات بو ترس و غم میده 

هر چی ک هس ...

هرچی ...

هم غمی هر اتفاقی...

دووم بیار...

ن ب خاطر اینکه شاید درست شه ها...

ول بعد ی مدت دیگ درد نداره بچه...

ی خرده بیشتر حواست ب خودت باشه همین..

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو ببین دلم تنگت میشه اینو بدون دلم‌واسه اون ورژن صورتی بنفشت تنگ شده 

نگو نمیای 

بگو قوی‌تر میای...

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

بمون خب:)

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
بچه منو ببین  حرفات بو ترس و غم میده  هر چی ک هس ... هرچی ... هم غمی هر اتفاقی... دوو ...

آیتک💔

ای کاش اعتماد نمی کردم

ای کاش ساده لوح نبودم

اشکام نمیذارن خوب ببینم و برات تایپ کنم

منو ببخشین بدی خوبی دیدین ازم

"سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!"

چرا نیستی؟  باشه اگه شد میگم..  منم عزیزم چیشده اگه میخای بگو

اتفاقی اومدم تو تاپیک،ولی به نظر میرسه دور از جونش به خودکشی فکر میکنه

دوستاشید دیگه،منصرفش کنید

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اتفاقی اومدم تو تاپیک،ولی به نظر میرسه دور از جونش به خودکشی فکر میکنه دوستاشید دیگه،منصرفش کنید

خدا نکنه

خودمم همین فکرو داشتم.. 

نمیگه اخه نمیشه بدون مقدمه حرفی زد.  

آیتک💔 ای کاش اعتماد نمی کردم ای کاش ساده لوح نبودم اشکام نمیذارن خوب ببینم و برات تایپ کنم منو ...

کی دورت زده گلم ‌:)))؟

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
خدا نکنه خودمم همین فکرو داشتم..  نمیگه اخه نمیشه بدون مقدمه حرفی زد.  

چرا دوستا بدون مقدمه حرف میزنن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم