2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 23 پست
پس من از کجا گرفتم؟ دکتر گفت نوع پوستت بشدت حساسه و مبتلا شدی، من اون سال خیلی استخر میرفتم

دکتر به من گفت منتقل نمیشه 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
متاسفانه این نوع ویروس تا چند روز زنده میمونه 

بنده پرستارم 

شما یه مقاله برام بزار که اینو بگه!!!!!

از لحاظ علمی و مستند تنها تنها از تماس و رابطه جنسی 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

البته هر زگیلی 

Hpv  نیست 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
میشه لیزر کرد باردارم 

اره عزیزم 

باید آزمایش بدی قبلش 

هر زگیلی که اچ پی وی نیست 

ولی باید مطمئن بشی 

چون روش زایمان و شیردهی مهم 

بنده پرستارم  شما یه مقاله برام بزار که اینو بگه!!!!! از لحاظ علمی و مستند تنها تنها از تماس& ...

نه شما منو میشناسی نه من شمارو پس دلیل بر دروغ گویی نیست من اصلا با جنس مخالف دوستی نداشتم و ندارم فقط لیزر کردم که از این طریق گرفتم

خود پزشکاهم نظراتشون با هم یکی نیست شماهم چون پرستارین دلیل براین نیست که درست میگین خودمم پرستارم

اینکه تا چند روز ویروس  hpv زنده میمونه هم تو اینترنت سرچ کردم که میگم نوشته بسته به شرایط محیط از ۱ روز تا ۷ روز زنده میمونه 

متاسفانه این نوع ویروس تا چند روز زنده میمونه 

عزیزم اگه اینجوری بود که الان یه آدم سالم رو زمین نبود. بیماری مقاربتی اسمش روشه و فقط از طریق رابطه و تماس پوستی منتقل میشه. ویروس اصلا بیرون از محیط میزبانش زنده نمی‌مونه

عزیزم اگه اینجوری بود که الان یه آدم سالم رو زمین نبود. بیماری مقاربتی اسمش روشه و فقط از طریق رابطه ...

مگه منو شما ازمایش میکنیم که با قاطعیت این حرف میزنید سرچ کن مقالاتو متوجه میشین تا چند روز زنده میمونه

مگه منو شما ازمایش میکنیم که با قاطعیت این حرف میزنید سرچ کن مقالاتو متوجه میشین تا چند روز زنده میم ...

عزیزم ویروس اچ پی وی واسه زنده موندن به یک میزبان نیاز داره که محلش آلت تناسلی و گاهی دهان و گلو هست. حتی باقی نقاط بدن خود شخص مبتلا هم این ویروس رو نمی پذیره. حالا میزبانش رو لوله استیل و دسته‌ی یخچاله؟ تو جریان کرونا هم اولش می گفتن روی اشیا هم زنده میمونه ولی دیدیم که بعد اینم رد شد