2777
2789

عشق بزرگترین هدیه ایه که خدا میتونه به یه بندش بده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک حس مثله بقیه ی حس ها 

مثله حس غم شادی و.... که هم‌جنبه ی بیولوژیکی داره و‌هم روانی یعنی در اسکن مغزیه فرد عاشق نشانه های عشق اشکاره

منتها با این تفاوت که باید توان عشق ورزی در کودکی در فرد ایجاد بشه تا در بزرگسالی بتونه عاشق بشه 

عشق انسان رو به اوجی میبره که نبوده به طوری که سلامت و زندگی معشوق به اندازه ی خودش براش ارزشمنده

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

یک نوع عشق وجود داره فقط 

عشق والدین به فرزند 

دیدی هرکسی ولت کنه اما اونا ولت نمیکنن؟

دیدی حتی ب دروغ هم بهشون پیام بدی برای همیشه خداحافظ هرجور شده خودشونو میرسونن ک طوریت نشه؟

دیدی وقتی اشکت درمیاد میخوان بمیرن ؟

دیدی وقتی همه ولت میکنن تنها کسایی آن ک میان بغلت میکنن و هیچوقتتت تا قیامت ولت نمیکنن؟

دیدی هرکاری هم کنی بازم دوستت دارن؟

دیدی بدترین کار دنیارو هم انجام بدی اونا میبخشنت؟

غیر از این عشقی وجود نداره 

عشق از کلمه عشقه گرفته شده .عشقه گیاهی است که پیچک مانند هست و به دور گیاهان یا درختان دیگر میپیچد و عصاره و شهد آنها را میمکد و باعث خشکیدن آنگیاه یا درخت میشود

عشق هم دقیقا همین گونه هست یعنی عشق حسی است که گریبانگیر فرد میشود و موجب میشود که همه انرژی شخص را به خود جذب کند و موجب  تنزل احوال فرد میشود و عشق در فرد عاشق و معشوق تفاوت نمیکند و در هردو موجب دگر گونی میشود

این احساس اگر دو طرفه باشد بسیار احساس زیبا و توصیف ناشدنی هست که موجب تغییر احوال هردوی آنها میشود کهبرا وصل یار تلاش میکنند .البته این عشق گاها به طور ذاتی در قلب بسیاری از مادران نسبت به فرزند وجود دارد

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
راس میگم 😑خودم که رفتم و دارم میرم آدمم نمیشم خاک تو سرم حالا طرف هیچ پخی هم نیستش خانواده درس در ...

بیخیالش شو عزیزم قشنگم  ارزشت خیلی بیشتر از اون چیزی هست که به هر نالایقی دل بسپری بعضی وقتها  باید به خاطر خودمون هم که شده پا رو خیلی از چیزهای بی ارزشی که تو قلبمان راه دادیم بزاریم رد شیم