2777
2789
عنوان

مشاور شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 20 پست
من خودم به شخصه مشاوری رو که مدرک نداره قبول ندارم  شاید دلیلش همین باشه  مشاوره و روانش ...

من مشاور شدن برا بچه های کنکوری رو میگم عزیزم 

کلی موسسه هست برا اینکار

من مشاور شدن برا بچه های کنکوری رو میگم عزیزم  کلی موسسه هست برا اینکار

خب دیگه همین 

واقعا نمیفهمم یه کسی که رتبه خوب شده دلیل نمیشه که مشاور خوبی بتونه باشه

خودتونم فکر کنید منطقیه.

اصلا شاید منی که رتبه خوب آوردم روش درس خوندنم برای خودم خوب باشه .کسی که مشاوره و تجربه زیادی داشته روش های درس خواندن  رو برای هر شخصی میتونه بگه و راهنمایی کنه....نه کسی که تجربه شخصی داره.

فقط شما نه .این ترم اول یا دومی هایی که پزشکی میخونن و فوری پیج میزنن و مشاوره میدن رو هم درک نمیکنم .در کل به نظرم اشتباهه.منطورم شخص شما نیس خیلیا رو میگم 

به هر حال موفق باشید

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دانشجوی پزشکی مدرک داره ؟ خیر  منم رشتم میشه گفت خوبه و هدف اکثر بچه های انسانیه  اما در ...

همینو گفتم .اشتباهه .من جای بچه های کنکوری باشم پیش کسی میرم که چندین سال تجربه داره 

من نمیگم کار شما بده یا توانایی ندارید .صد در صد تو رشته خودتون موفقید ولی نمیشه رو این ریسک کرد 

با دید باز بخونید خودتونم قانع میشید

همینو گفتم .اشتباهه .من جای بچه های کنکوری باشم پیش کسی میرم که چندین سال تجربه داره من نمیگم کار شم ...

خب آدم باید تجربه کسب کنه همیشه میگن مشاور ۲۰ درصد کاره خیلی از بچه ها هستن باید رو به جلو هولشون داد .کسی که خودش میخونه نیازی نداره وای کسی که این مسیرو رفته توصیه هاش میتونه مفید باشه

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم