2777
2789
عنوان

سلام 🙋🏻‍♀️❤

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 20 پست
خوندم

خب نتیجه چی شد سیسی😂😂

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

خب نتیجه چی شد سیسی😂😂

مسه منی کسی رو نداری باهاش حرف بزنی 

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسه منی کسی رو نداری باهاش حرف بزنی

اوهومم 🥺خیلی پرحرفم کسی گوش نمیده به حرفام

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

اوهومم 🥺خیلی پرحرفم کسی گوش نمیده به حرفام

منم مسه خودتم

خیلی دلم میخواد یکی رو داشتم باهاش حرف میزدم

ولی خب.....

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

منم مسه خودتمخیلی دلم میخواد یکی رو داشتم باهاش حرف میزدمولی خب.....

اخی

- یکی به زمین نگاه میکرد و یکی به آسمان رویای یکی رفتن زیر زمین بود و رویای یکی رفتن به آسمان، مقصد هر دو یکی بود هر دو در نهایت میمردنند ؛

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز