هم زندگیم خوبه، هم شغلم، هم شوهرم، هم وضعیت مالیم، ولی حالم خوب نیست. بی خود و بی جهت حالم خوب نیست. سخت اعتماد می کنم، یه کم پول گم کردم در حد ۵۰۰ تومن . بی جهت شک دارم شوهرم برداشته باشه. از اون روز به هم ریختم. شما تا بحال این جوری شدین؟ توی محل کارم همه روی اعصابمن. نکنه مشکل روانی گرفتم؟
کاربر آقا هستم kindman سابق 😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
خونه ای که توش هستی و دوس داری؟وقتایی که بیرونی حالت بهتره یا وقتایی که خونه ای؟
خونه رو دوست ندارم. خونه خودم داره آماده میشه. شرایط الانم حالم رو بد می کنه. شوهرم می خواد بره درس بخونه و ادامه تحصیل بده نمی تونه چون قرض هامون زیاده.
عزیزم یه مشاوره ساده و چندتا تست روانشناسی کمکت میکنه بفهمی مشکل از کجاست، شاید م قت و زودگذره شایدهم نیاز ب چند جلسه مشاوره بیشتر داشته باشی، همینکه پذیرفتی یه جای کار مشکل داره خیلی جلویی
یه چیزی سر جاش نیست که این حالت ها رو پیدا کردی یه چیزی باب میلت نیست باید اون یه چیز ...
به شوهرم اعتماد ندارم. از اول یه سری چیزا پیش اومد که باعث این شد. حتی اگه دزد خونه رو بزنه باز به شوهرم شک دارم. کاش ازدواج نمی کردم باهاش. حس می کنم اون آدم پاک و سالمیه ولی ته ذهنم بهش شک دارم
خونه رو دوست ندارم. خونه خودم داره آماده میشه. شرایط الانم حالم رو بد می کنه. شوهرم می خواد بره درس ...
من سه چهار ماه افسردگی گرفتم اصلا حالم خوب نبود مرده متحرک بعد اینکه خونه رو عوض کردیم فهمیدم بخاطر خونه بوده که حالم خوب نبوده اصلا دوسش نداشتم عکسایی که تو اون خونه بودیم و نگا میکنم میترسم ابرو ها پرررر صورت پررر موها شلخته بدون حتی یه رژ و لبخند بنظرم همه چی بستگی به خونه ای داره که توشی برا من که اینطوری بود
خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟