2777
2789

کتلت با کته و‌گوجه 

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کاش ادم شکم نداشت نصف عمرمون درگیر اینیم چی بپزم؟ بقیشم تو اشپزخونه جلو گاز یا ظرفشویی هی از عمرم ...

حالا مثلا تو آشپزخونه نبودیم می‌خواستیم چیکار کنیم !!!

فوقش دراز کشیده بودیم تو خونه دیگه 

حالا مثلا تو آشپزخونه نبودیم می‌خواستیم چیکار کنیم !!! فوقش دراز کشیده بودیم تو خونه دیگه 

نه واقعا من کلی ارزو داشتم

با شوهر کردنم به فاک فنا رفت🥲

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

بچه پروو خوب راحتی ها از غذا پختن اینا.... دیروز تو یه تاپیک هر کار کردم تگ نشدی

بخدا خسته میرسم خونه یعنی ی غذا هم ندن بهم☹️🤣

آب_آلبالو تگ کردی یا اب_البالو ؟

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 

همه لایک کردین دلتون پره ها، حرف دل همه رو من زدم😂

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

کاش ادم شکم نداشت نصف عمرمون درگیر اینیم چی بپزم؟ بقیشم تو اشپزخونه جلو گاز یا ظرفشویی هی از عمرم ...

تازه یه خورده ازاین زمان روهم تو دسشویی هستیم

چه دانئ تو که در باطن چه شاهی همنشین دارم 💚☘️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز