رضوان_خانم مدیر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 1704 عنوان طلاق | مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 32 پست بعد طلاقم خیلی احساس تنهایی میکنم دلم میخواد یکی باشه باهاش حرف بزنم قربون صدقم بره نیازای عاطفیمو برطرف کنه تنهایی خیلی بده دارم کم کم از طلاقم پشیمون میشم 1402/05/16 | 16:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
peyman1997 عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 556 نه واقعا دلم نمیخواد ازدواج کنم رابطه بدون تعهد ک باشه ینی تا وقتی کنارتم عاشقتم ولی تو ازدوا ... نمیدونماما اگ بری سمت دوستیتا یه حد جوابهتا یه سن خاصی
رضوان_خانم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 1704 نمیدونم اما اگ بری سمت دوستی تا یه حد جوابه تا یه سن خاصی 🤷نمیدونم شاید
رضوان_خانم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 1704 نمیدونم اما اگ بری سمت دوستی تا یه حد جوابه تا یه سن خاصی حالا ب اون سن خاص برسم ی فکری میکنم🤦
peyman1997 عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 556 حالا ب اون سن خاص برسم ی فکری میکنم🤦 مشکل اینه که به اون سن برسی دیگه حق انتخاب نداریمن پسر این جامعه هستمدوست دخترم دارماما میدونی یه روزی تموم میشه هر دو میدونیمدختر برسه به 30 ازدواج سخته براشولی پسر برسه به 30 تازه چشمش باز میشه برا ازدواج
رضوان_خانم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 1704 مشکل اینه که به اون سن برسی دیگه حق انتخاب نداری من پسر این جامعه هستم دوست دخترم دارم اما میدونی ... 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 10010 مشکل اینه که به اون سن برسی دیگه حق انتخاب نداری من پسر این جامعه هستم دوست دخترم دارم اما میدونی ... چقدر درست گفتی واقعا همینه لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 10010 شاغلم ولی سرگرمیو شغل کجای محبتو نمیگیره فقط مراقب باش گلم مرد زن دار الکی نیاد بگه مجردم و بیاد سمتت ... خیلی دیدم این کارو کردن ... آه و نفرین کسی برا خودت نخری دوروز دنیا لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
رضوان_خانم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 1704 چت شد ازون مدل حرفای حق زدی ک آدم خودشم ازقبل میدونه ولی نمیخواد باور کنه🥲
رضوان_خانم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 1704 فقط مراقب باش گلم مرد زن دار الکی نیاد بگه مجردم و بیاد سمتت ... خیلی دیدم این کارو کردن ... آه و نف ... نه اصلا خیلی مراقبم
peyman1997 عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 556 چقدر درست گفتی واقعا همینه اگ دخترا کم توقع بشنبه نظرم پسرا جای دختربازبه راحتی ازدواج میکنن
peyman1997 عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 556 ازون مدل حرفای حق زدی ک آدم خودشم ازقبل میدونه ولی نمیخواد باور کنه🥲 زندگی رو شل بگیرلذت ببر از زندگیتفریح بروتور سفر خارجه بروعشق حال کن برا خودتچون نوشتی کارمندم اینو میگم
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 10010 اگ دخترا کم توقع بشن به نظرم پسرا جای دختربازبه راحتی ازدواج میکنن پسرا توجه و محبتی که توی دوستی دارن به خانم .. توی ازدواج ندارن .. واسه همونه دخترا دیر ازدواج میکنن لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡