2777
2789
از صافی ردش کنه    

بعد اون کاغذ بریزه زباله گناه نی

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از کاربرا تاپیک زده بود دوقلو داشت البته اون طبیعی و بدون مصرف دارو خدا بهش داده بود ۵ماهش بود ...

خب بجاش به امید خدا با یکبار بارداری و زایمان و استراحت دو تا بچه میاره. 

از کجا معلوم یکی بود  هم نباید استراحت میکرد؟

دقیقا نمی‌دونم چقد میشه استفاده کرد من یه دوره استفاده کردم 

عزیزم ببخشید شما از این مشکلات نداشتین الحمدالله؟

• درد شدید شکمی
  • احساس شدید بادکنک در معده
  • تهوع
  • استفراغ
  • اسهال
  • افزایش وزن شدید
  • تنگی نفس
  • ضربان سریع قلب
  • تغییرات ادرار

عوارض شایع داروی کلومیفن عبارتند از:

• گُرگرفتگی (گرما، قرمزی، یا گزگز)
  • حساسیت و درد سینه
  • سردرد
  • خونریزی در میانه دوره قاعدگی و لکه بینی

در صورت مشاهده علائم زیر مصرف داروی کلومیفن را متوقف و به پزشک خود اطلاع دهید:

• احساس درد یا فشار در لگن، بزرگ شدن ناحیه لگنی
  • مشکلات بینایی
  • احساس تابش نور در گوشه چشم‌ها
  • افزایش حساسیت چشم به نور
  • خونریزی وخیم واژینال
  • بروز هرگونه عارضه غیرمنتظره دیگر، که فکر می‌کنید به دلیل مصرف داروی کلومیفن است را به پزشک خود اطلاع دهید.
  • در صورت بروز علائم واکنش آلرژیک از جمله ورم، کهیر، مشکل در تنفس، تورم صورت، دهان، لب‌ها و گلو به اورژانس مراجعه نمایید
خب بجاش به امید خدا با یکبار بارداری و زایمان و استراحت دو تا بچه میاره.  از کجا معلوم یکی بود ...

وااااااا مگه من گفتم اگه یه دونه بود به استراحت نیاز نداشت ؟

من دارم از سختیای بارداری اون کاربر میگفتم 

وگرنه خودم می‌دونم خیلیا همون یه دونه هم که باردار هستن خطر سقط یا خیلی خطرای دیگه تهدیدشون می‌کنه 

بعدم من خودمم عاشق دوقلو هستم حتی الان دارم قرص میخورم 

اما وقتی سختیاشو میبینم میگم اصلا هیچ ارزشی نداره که خودمو بخوام اذییت کنم یکمم به خودم فک میکنم و دلم به حاله خودم میسوزه وقتی سختیاشو میبینم که میگن 

عزیزم ببخشید شما از این مشکلات نداشتین الحمدالله؟ درد شدید شکمی احساس شدید بادکنک در معده تهوع ...

نه در طول استفاده هیچکدوم رو نداشتم 

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
میخاستم ببینم کسی تجربشو داشته

معمولا قرص های محرک تخمدان باعثش میشه ولی ناهمسان. 

ای وی اف هم میشه 

ولللی فک نکن دوقلو خیلی شیرینه گوگولیه تا 7 8 سالگی پدرررررت درمیاد اینقدر که بزرگ کردن دوقلو سخته... حداقل دوسال اول دهنت سرویسه. من خالم دوقلو دختر داره کلا از بچه زده شدم... به ایناش فک کن 

معمولا قرص های محرک تخمدان باعثش میشه ولی ناهمسان.  ای وی اف هم میشه  ولللی فک نکن دوقلو ...

والا دوس من ۳تا بود الانم ۱سالشونه 😐😐تخت جمشید و اینا هم رفتن مسافرت خیلیم بهش خوش گذشته الانم ی قل بارداره🙈

ی دوس دیگم‌ ی هفس زایمان کرده ۲قلو خیلی اذیت شد فعلا هم تو دستگاهن 

هرکی یجوره 

والا دوس من ۳تا بود الانم ۱سالشونه 😐😐تخت جمشید و اینا هم رفتن مسافرت خیلیم بهش خوش گذشته الانم ی ق ...

خواهر منم دو روز پیش دو قلو زایمان کرد وروجکها نذاشتن به 36 هفته برسن زدن کیسه آب خواهرمو پاره کردن اورژانسی عمل شد

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............