2777
2789
عنوان

بلیچینگ دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 19321 بازدید | 27 پست
من هوم بلیچینگ انجام دادم خیلی راضیم قشنگ دندونام 20 درصد روشن تر شده

چند وقت پیش و الان رنگشون تغییر نکرده ؟ 

البته خوردن نوشابه و... تاثیر داره

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

من انجام دادم تازگي ها دو درجه روشن تر ميشه تا يه ساعت يكم تير ميكشه يه جلسه قبل بلچينگ بايد جرم ...

هزینه اش چقدر شد ؟ البته ببخشید

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند وقت پیش و الان رنگشون تغییر نکرده ؟  البته خوردن نوشابه و... تاثیر داره

دو ماه میگذره تقریبا

اولش خیلی روشن تر شده بود بعد دو سه روز یکم سفیدیش رفت و تا الان رنگش ثابت مونده

البته من کلا اهل نوشابه و چایی و قهوه نیستم

هر 4-5 ماه هم باید تمدید بشه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
از ریتینر شفاف ارتودنسیم استفاده کردم

پس یعنی منم میتونم از ریتینرم استفاده کنم و برم انجام بدم ؟

مرسی از راهنمایی همگی

پس یعنی منم میتونم از ریتینرم استفاده کنم و برم انجام بدم ؟ مرسی از راهنمایی همگی

آره عزیز

من موادشو خودم از سایت تجهیزات داندان پزشکی خریدم سه شب(یک شب در میون) از نیش تا نیش رو قالب (رو هر دندون در حد یک نقطه کافیه خودش پخش میشه) زدم گذاشتم شب تا صبح موند

ژل بلیچینگ اولترادنت اوپال سنس آمریکا 20 درصد

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
آره عزیز من موادشو خودم از سایت تجهیزات داندان پزشکی خریدم سه شب(یک شب در میون) از نیش تا نیش رو قا ...

بعد ریتینر آسیب نمیبینه ؟