2777
2789
عنوان

کدوم یکی از این پسرا ک....را....ش تره؟😁📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی بخ اینستا واردی؟یکی تو استوری گفته یه چیزی بگین  من یه چیزی گفتم بعد استیکر اتیش گذاشته ی ...

ایموجی آتیش رو منم هر از گاهی استفاده میکنم . البته بدون منظور . شاید مردا با منظور استفاده کنن به معنای هات بودن 

۷ ماهه نه  جز یه نفر که  ۵ ساله نصفو نیمه روش کراشم اونم ادم معروفه فایده نداره ک 🤧

سخت پسندی دیگه خوبه 😁

من نمیدونم چرا هولم هر پسری خوشتیپی ببینم تو کوچه خیابون اینستا سریع کر....اش میزنم 

حالا اون ادم معروف کیه که سلیقته؟

سخت پسندی دیگه خوبه 😁 من نمیدونم چرا هولم هر پسری خوشتیپی ببینم تو کوچه خیابون اینستا سریع کر....ا ...

من عینه تو بودم چون کسی که دوسش داشتم ازدواج کرد از اون موقع  همه رو با اون مقایسه میکنم  اون پسره هم که معروفه خیلی شبیه اونه انگار داداشن الان عکسشو میزارم 

🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢🦢 ...

چه چهره جذاب و در عین حال مظلومی داره 🥺 تو هم همچین وایبی ازش گرفتی؟ نمیدونم چرا ناخوداگاه یه مظلومیتی  تو چهرش دیدم . ولی خداییش خیلی خوبه همچین پسری اصلا ندیدم  تو خیابون . واقعا حق داری هفت ماهه از پسری خوشت نیومده 

بیشعور خیلی خوبه حالا عشق من از این هم بهتر بود حیف شد رفت ازدواج کرد 😐

عکستو تو تاپیکا دیدم خیلی خوشگلیییی مطمئن باش دوباره یه پسر حتی بهتر از اون چه از نظر قیافه چه از هر نظر  میاد تو زندگیت

حالا اون دختری که باهاش ازدواج کرده چهرش چطوره؟ مردم شانس دارناا شانس

متوسط از خودش هم چند سال بزرگترِ  ته چهرش یکم شبیه اسرا بیلگیچ هست دختره  قدشم کوتاهه 

دوست دخترای قبلیش همه از دم  قد بلند ۱۸۰   و اینا

برام تعجب اور بود که  این دختره قدش کوتاهه 

2790
2778
2791
2779
2792