2789
عنوان

درد و دل 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 22 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درسته  ولی الان از چنجا بهم فشار وارد میشه خیلی سختمه کارام بهم گره خورده

باور کن همه همینن 

من الان خودمو بگم بهت عزیز از دست دادم مادرم حال روحیش خوب نیس خودم خوب نیستم باردار نمیشم (دلم ی نینی میخواست ک ازش ارامش بگیرم) کارای همسرم کمی مشکل خورده ، کمی افسردگی دارم 

میخوام بدونی ک واقعا پشت حرفا و خنده های همه غم هایی پنهان هست هممون با امید زنده ایم

این نیز بگذرد .....
باور کن همه همینن  من الان خودمو بگم بهت عزیز از دست دادم مادرم حال روحیش خوب نیس خودم خوب نیس ...

دقیقا منم همینجوریم اکثرا تنهام تو شهر غریبمو هیچکسو ندارم ،شوهرم گاهی شبا نیست ،،خودم چنتا مشکل دیگه دارم ...از لحاظ روحی داغون شدم ...

دقیقا منم همینجوریم اکثرا تنهام تو شهر غریبمو هیچکسو ندارم ،شوهرم گاهی شبا نیست ،،خودم چنتا مشکل دیگ ...

خیلی سخته غربت وقتی از همه دوری انگار خیلی تنها هستی 

اگر بتونی یه مشغولیتی برای خودت فراهم کنی خیلی خوبه اگر کار بیرون هم نمیشه بری ،کار تو‌خونه مثلا شمع سازی عروسک سازی و ..

امروز یه شغل خونگی دیدم جالب بود پرورش عروس هلندی یه نر و ماده بگیری جوجه هاشو تا دوماه نگهداری بفروشی

و البته خداکنه زودتر باردار شی و تنهاییت با دوتا نینی دوقلوی ناز پر بشه و دیگه وقت اضافی پیدا نکنی 

این نیز بگذرد .....
خیلی سخته غربت وقتی از همه دوری انگار خیلی تنها هستی  اگر بتونی یه مشغولیتی برای خودت فراهم کن ...

عزیززم ممنونم ازت 😘 

سعی میکنم خودمو سرگرم کنم ولی اگه مشغله ها بزارن