2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خدا نكنه 

جدی میگم دلم میخواد نباشم همش دارم میگذرونم دلم غش می‌رفت باهاش بودم ولی الان دیگه زنده بودم براش مهم نیست گفتم پسر عموم فوت کرده یک پیام خشک خالی داد نگفت هر حالت خوبه یا ن

برم چی بگم بگم پسره دیگه منو نمی‌خواد بگم خیلی اذیتش کردم خیلی درد بهش وارد کردم وبرنمیگردع

نه طرف رو راضی کن دو تایی برین مشاوره. بهش یگو من میخوام روی خودم کار کنم تا رابطمونو درست کنم و هر چی مشاور بگه انجام میدم تا این رابطه رو درست کنم

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
نه طرف رو راضی کن دو تایی برین مشاوره. بهش یگو من میخوام روی خودم کار کنم تا رابطمونو درست کنم و هر ...

خودش برگشت دید اصلاح شدم میگه من نمیخواهم کنار یکی باشم  لازم به اصلاح نباشه ودوروز دیگه ازدواج کردیم برنگرده اخلاق گوهش

نه طرف رو راضی کن دو تایی برین مشاوره. بهش یگو من میخوام روی خودم کار کنم تا رابطمونو درست کنم و هر ...

اون الان میگه نمیخوام کنارم باشی به فالگیرا گفتم گفتن کمتر ۸وعده میانه برمیگرده

خودش برگشت دید اصلاح شدم میگه من نمیخواهم کنار یکی باشم  لازم به اصلاح نباشه ودوروز دیگه ازدواج ...

خب نامزدی رو طولانی کنید. ادم بعد از ۶ ماه که نمیتونه باز فیلم بازی کنه. کشش بدین تا ببینه واقعا عوض شدی. ولی راضیش کن برین مشاوره. من و شوهرم داشتیم جدا میشدیم و مشاور نجاتمون داد

خب نامزدی رو طولانی کنید. ادم بعد از ۶ ماه که نمیتونه باز فیلم بازی کنه. کشش بدین تا ببینه واقعا عوض ...

ببین هم دانشگاهیم و هم واحدیم و هم کلاسیم بود مهر ماه که آمد کلاس آذر ماه بهم و

پیشنهاد داد به بدبختی ولی خرداد ۲۳امسال گفت اخلاقمون بهم نمیخوره و تفاهم نداریم

ببین هم دانشگاهیم و هم واحدیم و هم کلاسیم بود مهر ماه که آمد کلاس آذر ماه بهم و پیشنهاد داد به بدبخ ...

به نظرم صبر کن یه مدت ببین برمیگرده یا نه. اگه برگشت حتما مشاوره برین و رابطه رو درست کنین

به نظرم صبر کن یه مدت ببین برمیگرده یا نه. اگه برگشت حتما مشاوره برین و رابطه رو درست کنین

همیشع می‌گفت خاک تو سر من کار بارم اوکی نکردم آمدم جلو ایندفع گفت هیجانی تصمیم گرفتم ازدواج