2777
2789
عنوان

میخوام به نامزدم پیام بدم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3927 بازدید | 75 پست
براش میفرستادم اونم درجواب یچیزایی از نت میگرفت میفرستاد اما اکثر تکراری بودن اصلا توجه نمیکرد چی ان ...

نه بابا جواب کم محلی رو باید با کم محلی بدی 

یه قدم تو برو سمتش یه قدم هم اون نمیشه همش از سمت تو باشه پیام عاشقانه و ابزار علاقه و این چیزا باید استارتش از سمت پسر باشه چون همینجوری پسرا فاز خود برتر بینی دارن چه برسه به اینکه خیلی ناز نازیشون کنی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمینی دوستت داره ؟ ازدواج تون سنتی ؟ چرا حس کردم سرش جا دیگه گرمه  تو وات و روبیکا زیاد ان ...

ما از این مورد داشتیم واسه خواهرم سر سه ماه طلاق گرفت میگه دوسش نداره مادرش مجبورش کرده واسه ازدواج

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
براش میفرستادم اونم درجواب یچیزایی از نت میگرفت میفرستاد اما اکثر تکراری بودن اصلا توجه نمیکرد چی ان ...

یکم فاصله بگیرید لطفا، مردا خوششون نمیاد اویزون باشیم(واژه بهتری پیدا نکردم عذر میخوام)...

با این احساسات و پیگیری ها که شما میکنید هم خودتون کوچیک میکنید و اونو بزرگ و مهم جلوه میدید...

ببینید شما هم که مثل خودشون باشید، چه رفتاری و عکس العملی دارند

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
خب راستش هرچی نری سمتش بهتره... بزار خودش بیاد..

خب خودش اگه میخواست میومد ما با آشناییمون الان ۷ماه همو میشناسیم اما همش همین سرد تر میشم همینه گرم ترم میشم همینه

خب خودش اگه میخواست میومد ما با آشناییمون الان ۷ماه همو میشناسیم اما همش همین سرد تر میشم همینه گرم ...

خب دوران نامزدی هم همین بود؟ چرا به عقد کشوندی وقتی نمیخاست حتی یه پیام بده بهت 

به هر چيزی که مي‌بينى زود اعتماد نكن، حتى نمك هم دقيقا شبيه شكره🌑🫧 ‌

نمیدونم چرا یاد این جمله نزار قبانی افتادم 

اگر برای تو خیری داشت میماند، اگر دوستدارت بود حرف میزد و اگر مشتاقه دیدنت بود می آمد...

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
نه زیاد چت میکنه نه زیاد میاد دیدنت چرا؟ دوست نداره؟ پیامکات بسوزن بهتره چون همش تو پیگیر باشی و ا ...

اتفاقا خودمم همین نظرو دارم  احتمالا بهمین دلیل  والا نمیتونه بیاد میتونه یه حالی ازم بپرسه اما از روز اول همین بوده یهو اینطوری نشده من چیکار کنم بهتر شه

عزیزم بسته بسوزه بهتره ازالان محبت گدایی نکن تو زنی باید ناز کنی مردا همین طوری سرگیجه برشون می داره وای به این که دیگه ببریشون بالا  این طوری بالا می بریش دیگه صدتا نردبان هم بزاری نمی تونی بیاریش پایین  زن ناز مرد نیاز اینو همیشه برای زندگیت استفاده کن 

2790
2778
2791
2779
2792