2777
2789
آها پس جفتش؟🤔

باز شد عکسه 

گربه قشنگتره بنظرم 

در کل قشنگتر از اینام هست، بگردی پیدا میکنی 

چقد میخوای هزینه کنی؟

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۴  یه چند تای دیگه هم خریدم😅

حواست باشه پررو نشه😉

و اینکه واقعا خرج کسی کن که به درد ازدواجت بخوره 

واسه دوستی زیاد خرج نکنی 

این از طرف یه خواهر دلسوز و اندکی خسیس به شما نصیحت🙃

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
مرسی بابت نظرتون  کجا بگردم؟  هرکدوم در حد ۵۰۰ باشه اوکیه

داخل مغازه هایی که لوازم تولد دارن عروسک‌های قشنگی هست

حواست باشه پررو نشه😉 و اینکه واقعا خرج کسی کن که به درد ازدواجت بخوره  واسه دوستی زیاد خرج ن ...

قطعا هر چی شما بگی درسته آبجی ولی خب یکم شرایطش خاصه منم تو این مدت باید هواشو داشته باشم حرفتون هم آویزه گوشم میکنم

قطعا هر چی شما بگی درسته آبجی ولی خب یکم شرایطش خاصه منم تو این مدت باید هواشو داشته باشم حرفتون هم ...

ان شاالله بهترین ها در انتظارتون باشه💥💫