2777
2789
عنوان

شوهرم 😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 9208 بازدید | 139 پست
نمیزاره  که کار هست مگه؟

سیاست زنونه و بلدی خیلی خوبه ..

من کسی میشناسم دوتا داداش یکی زنش اینقدر سیاست داره که مرده موم تو دست خانمش شده همه چیزش به نام خانمشه .. میگه زنه دیگه دلش به همین چیزا گرمه .

اون دادش دیگه خانم سیاست نداره بلد نیست شوهرش اصلا به این نمیگه میره چیزی می‌خره هیچی هم به نام زنش نکرده ... تعداد بچه و سال ازدواج بیشتره از داداشش 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
ببخش ولی من بودم میگفتم مگع تا آخر ماه تو مردی

کل هفته تو خونه کنار منه فقط دوروز سر کاره، هزار بار به زبون بیزبونی گفتم وقتی اینقدر وام گرفتی دیگه حقوقت جواب زندگی نمیده ولی کل روز میشینه تو خونه کامنتای اینستا جواب میده وکلکل با بقیه حالم از این کارش بهم میخوره، این که همش بیکاره بیشتر رو مخه

خدایا شکرت🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا پس‌چرا اصلا دستته اگ قراره خرج‌نکنی😑

😂😂که پس انداز بشه دوتامون هم نباید خرج کنیم من گاو صندقشم

پول قر و فرم من رو ماهانه میفرسته کاری هم نداره چیکار میکنم

خرید خونه ایناهم خودش میکنه 

شوهرو فقط پول میبینی شما

چه ربطی داره

شوهری که برا 15روز باقیمانده ماه فقط یه تومن داره باید یه جوری یاد بگیره کار کنه، الان کارگری تو شهرای کوچیک روزی حداقل 300هست، اگر ماشین داره مسافرکشی کنه اگر نه کارگری کنه

والا ما کارمند اداره داریم که بعد اداره مسافرکشی میکنه، وگرنه مث این باید ماه رو با یه تومن سر کنن

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
کل هفته تو خونه کنار منه فقط دوروز سر کاره، هزار بار به زبون بیزبونی گفتم وقتی اینقدر وام گرفتی دیگه ...

بدترین چیز شوهر ور دلع، نصیب گرگ بیابون نشه

چه ربطی داره شوهری که برا 15روز باقیمانده ماه فقط یه تومن داره باید یه جوری یاد بگیره کار کنه، الان ...

منم این قد بدم میاد بهش میگم پول بده میگه ندارم خب چی کار کنم 

بعد میشینه خونه میبینمش اعصابم بهم میریزه 

دارم رانندگی یاد میگیرم حداقل خودم مسافر کشی کنم😑😑

خب خرج میشه 😂🤦🏻‍♀️طبق اصول و نیازم میده بیشتر که نمیده مثلا سرماه یه پولی میفرسته میگه خرج قر و ف ...

پس ول خرجی خواهر 😂من  برا خودم خیاطی میکنم آرایشگاهم نمیرم چون یه پا آرایشگرم پول اینا میمونه تو جیب خودم یکم اقتصادی باش جانم تو این اوضاع مملکت 😄😂

پس ول خرجی خواهر 😂من  برا خودم خیاطی میکنم آرایشگاهم نمیرم چون یه پا آرایشگرم پول اینا میمونه ...

خب ماشاالله شما هنرمندی

من اصلا خیاطی بلد نیستم هفته ای یک بارم ارایشگاه نرم مث چنگیزخان پشمکی میشم 😂🤦🏻‍♀️

بنظرت زشته بهش بگم برجی دو تومن بزنه حسابم فقط فقط برا خودم ؟؟؟

منم این قد بدم میاد بهش میگم پول بده میگه ندارم خب چی کار کنم  بعد میشینه خونه میبینمش اعصابم ...

شوهرم تو مغازه پدرش کار میکنه

بعد چن روز اومد خونه، صد تومن گذاشت رو اپن

پاره اش کردم ، گفتم این چیه گذاشتی

نگو 200تومن دیگه هم گذاشته بود تو جیبش، منم حفظ ظاهر کردم و قیافه عصبیمو به خودم گرفتم باز

از اون به بعد بیشتر میذاره

خب ماشاالله شما هنرمندی  من اصلا خیاطی بلد نیستم هفته ای یک بارم ارایشگاه نرم مث چنگیزخان پشمک ...

نه زشت نیست هرچی باشه زن وشوهر براهمن دیگه تو که پولشو به غریبه نمیدی بگو هر ماه جدا یه چیزی بزن حسابم جم کنم طلا بگیرم برا روز مبادا حتما میده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز