2777
2789
عنوان

دوس پسرم ب زوری منو فرار داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 53 پست
با این وضع فرار و ... به نظرت خانواده ش قبولش می کنند؟؟؟

اولش ممکنه سختگیری کنن یا حتی کتکش بزنن  وبعد ی مدت  همه چی ب روال عادی برمیگرده 

یعنی بهتر از این نیس ک پیش شوهرش اینا زجر بکشه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوهفته اینا

دوست منم تا جشن عروسی گرفت شوهرش همون شب شروع کرد دعواکردن وفرداش بردش خونه مادرش تا بره کارای طلاق انجام بدن ولی بعدا درست شدخیلی زندگیشون خوبه الان

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
انتظار دارید مادرش و خانواده اش باهاتون خوب باشن؟؟  من به عنوان یه بیگانه  نمیتونم قبول کن ...

چ ربطی داره طلاق چیزه بدی نیس دوادم باهم نمیسازه طلاق میگیره بی ابرویی ک نکردم طلاق گرفتم

چ ربطی داره طلاق چیزه بدی نیس دوادم باهم نمیسازه طلاق میگیره بی ابرویی ک نکردم طلاق گرفتم

نخیر طلاق چیز بدی نیست .

اما 

باید از دریچه چشم پدر مادر اون آقا دید . 

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند
ای بابا ازش بپرس چرا سرده ولی به فکر طلاق نباشیا بدتره بشین زندگیتو کن

اتفاقا اصلا نباید به روی شوهرش بیاره که سرده.سعی کن حرمتها رو حفظ کنی هوای شوهرتو خیلی خیلی داشته باش وبا زبون بکشش سمت خودت جوری که فقط تو براش مهم باشی نه بعقیه.مطمئن باش اگر بخاطر رفتار خونوادش سرد هم شده باشه تو میتونی با زبون سمت خودت بیاریش.ولی اصلا کاری نکن که بفهمه که متوجه سرد شدنش شدی.چون اینجوری خیالش راحت میشه که فهمیدی و‌به کارش ادامه میده

2790
2778
2791
2779
2792