2777
2789
عنوان

خانم مجردا با نیازتون چه می‌کنید🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 92012 بازدید | 97 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو سرگرم کن تفریح برو 

ورزش کن.. توی جمع باش .. هرچیزی باعث میشه تحریک بشی بزار کنار

و اگر به قران اعتقاد داری حرف اونای که میگن خود ارضایی کن گوش نده . بنظرم بیشتر توجیه

از خدا حکیم تر که نیستن ..

سی و یک سالمه ناتوانی دارم و سردم کلا  خداروشکر اصلا اذیت نمیشم

خوشبحالت 

ناتوانی مال اقایونه شما حتما سردی ک کلاتو بنداز هوا

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
این توصیه احمقانه رو به کس دیگری نگو!

این حرفها برای دو سال پیشه، نه امروز و جنبه شوخی داشت برای ما.اینکه الان پیداش کردی، بیشتر از هر چیز وضعیت خودت رو توضیح میده. امیدوارم یهجایی این چرخه فکریت متوقف بشه تا احمقانه پیام نزاری.

این حرفها برای دو سال پیشه، نه امروز و جنبه شوخی داشت برای ما.اینکه الان پیداش کردی، بیشتر از هر چیز ...

من دنبالش نرفتم اتفاقی دیدم و علاقهای هم حتی به شوخیش ندارم من نمی دونستم شوخی بوده وگرنه امیدوارم دیگه کسی با این طرز فکر احمقانه نبینم(:

من دنبالش نرفتم اتفاقی دیدم و علاقهای هم حتی به شوخیش ندارم من نمی دونستم شوخی بوده وگرنه امیدوارم د ...

نمیشه موضوع ۲ سال پیش در نی نی سایت اتفاقی دید مگر اینکه اون موضوع سرچ کنید. احمق کسی هست که از موضوع خبر نداره و در احمقدانش باز میکنه. برو موضوعات احمقانه سرچ کن.ظاهرا زیا. تو فشاری، سرچ کن شاید به نتیجه برسی، اما یادت باشه نی نی سایت موضوع دو سال قبل در صورتی برات باز میشه که سوال احمقانه خودت سرچ کنی، چطور پس میگی از سوخیش هم خوشت نمیاد که تا ته تاپیک اومدی؟ من وقتی برای احمق ها ندارم. به سلامت.

نمیشه موضوع ۲ سال پیش در نی نی سایت اتفاقی دید مگر اینکه اون موضوع سرچ کنید. احمق کسی هست که از موضو ...

از چی بهت فشار اومده؟ اینکه کسی مخالف نظرت چیزی گفته؟ آخه آدم احمق اینطوریه مهم نیست باور کنی وقتی اومد بله کنجکاو شدم که کامنت ها رو ببینم

بیشتر از این هم رو پیام کسی که خودشو به خواب زده ریپلای نمیکنم اونم کسی که بقیه رو با صفت خودش میبینه ولی یه طومار تایپ کرده😂😂😂😂 تکرار کلمهای که دیگران استفاده کردن کار میمونه خواستی طومار دیگهای تایپ کنی بدون نمیخونم موفق باشی😘