2777
2789
عنوان

خانم مجردا با نیازتون چه می‌کنید🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 92013 بازدید | 97 پست
من بعضی وقتا چنین حسی بهم دست میده و بشدت ازش متنفرم و حتی از خودمم چندشم میشه  ولی تو خواب حس ...

چندسالته ؟

من دیگه خواب‌ هام همه جنسی شدن نمیتونم دیگه جلوشو بگیرم 

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
اتفاقا تو قران اومده ک یسریا تا اخر عمر مجرد میمونن

میشه بگی کدوم آیه و یوره ؟!! چون تا حالا نشنیدم !! و خب الان کو عدالت ؟!! 

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐

بخدا من یه دختر صابکار داشتم خیلی پول دار بودن تو سن۲۵ با یه مرد ۴۰ ساله پولدار ازدواج کرد گفت اگه مبموندم خراب میشدم و راست هم می‌گفت بعضیا نمیتونن میل جنسیشون زیاده ازدواج برای همین وقتاست دیگه

فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم 
بعد ازدواج مشکلی نداشتی از این نظر 

نه اصلا

تجربه اقدام و بارداری و سقط دارم و سونو و آزمایش بلدم تفسیر کنم کمک خاستین بگین🩺           ژینا‌گیان,تونامری,ناوت‌ئه‌بیته‌ره‌مز . .           من یه INTJ  منطق گرام با من از عشق حرف نزنید🥲. درخاست دوستی ندین❌ اینکه از مشکلاتم با همسرم میگم دلیلی نمیشه که بخام خیانت کنم درخاست نده آقای محترم🤢           کسایی که تو تاپیک های کودک همسری میگن ده سالمون بود ازدواج کردیم هشت تام بچه داریم راضیم احترام بزارید . مثل سگ دروغ میگن . یاد بگیرید به هر چیزی احترام نزارید کودک همسری همون آدمخواریه فقط خوردن روح آدم :)        بیاین ما بدبخت بیچاره ها بچه نیاریم شاید نسل بدبختی منقرض شد و دنیا شاد شد...به جای اینکه تو بارداری قرآن بخونی تا فرزند صالح بیاری قبل بارداری کتاب تربیت فرزند بخون مشاوره برو و حسابتو پر پول کن قول میدم فرزند صالح بیاری❤️     
بخدا من یه دختر صابکار داشتم خیلی پول دار بودن تو سن ۲۳ با یه مرد ۴۰ ساله پولدار ازدواج کرد گفت اگه ...

خانواده ک نمیذارن

باید بیه ادم تمام و کمال تز هر نظر باشه فکر منو نمیکنن

برم بگم شوهر میخوام بذارید برم؟

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
چندسالته ؟ من دیگه خواب‌ هام همه جنسی شدن نمیتونم دیگه جلوشو بگیرم

این نوع خواب دلیل داره

من موقع امتحانا بخاطر استرس خوابای خاکبر.سری میبینم

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗
بده ینی؟

نه طبیعتتون اینجوریه حتی به نظرم خوبه چون تو مجردی مشکلات گرم مزاج ها رو ندارین😅

ولی در کل گرم مزاجی شدید و سرد مزاجی شدید هر دوش بده و کلی مشکل ایجاد میشه و در هر چیزی تعادلش خوبه