2777
2789
عنوان

زندگی مجردی خوبه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 30 پست
عزیزم خداقسمتت کنه

حقیقتا دلم نمیخواد دیگه مجردی به زندگی ادامه بدم دوست دارم ازدواج کنم و خانواده جدید خودمو تشکیل بدم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقتا دلم نمیخوا  دیگه مجردی به زندگی ادامه بدم دوست دارم ازدواج کنم و خانواده جدید خودمو تشکی ...

والا منم دلم میخواست ولی خب نشد قرارنیس دیگه مثه این تارک دنیاها بشم که عشق وحالتوبکن مجردی

بزارمن یه مدت زندگی کنم اگه خوب بود بهت پیشنهادش میکنم😂😂😂

تجربه نکرده میگم خوبه فقط یه کم سختی داره موفق باشی گل🌹👍

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

من ۲سال مجردی زندگی کردم باز برگشتم خونه پدرم چون میخواستم خونمو عوض کنم،ولی وقتی خونه جدید گرفتم خواستم باز وسایل نو و جدیدم و ببرم تو همون حین با شوهرم دوست شدم رأی مو زد گفت بمون خونه بابات تا نامزد کنیم☹️😄 ولی کلا از اون ۲سال مجردی زندگی کردن خیلی راضیم اگر ازدواج نمیکردم بازم برمیگشتم خونه خودم تنها زندگی میکردم خیلی حس خوبی داشت 

والا منم دلم میخواست ولی خب نشد قرارنیس دیگه مثه این تارک دنیاها بشم که عشق وحالتوبکن مجردی

والا اینثدر درگیری و مشکل دارم شدم یه آدم افسرده و داغون واقعا تا حالا هیچی زندگی نکردم و همش خودمو وقف خانواده کردم ...

عزیزم من ۱۲.۱۳ساله پرستارم اره خداروشکر یه خونه کوچیک خریدم انشالا قسمت توبشه

چقدر خوب خوش ب حالتون 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...
والا اینثدر درگیری و مشکل دارم شدم یه آدم افسرده و داغون واقعا تا حالا هیچی زندگی نکردم و همش خودمو ...

چندسالته..درکت میکنم ولی خب عمرمیگزره هرجورکه زندگی کنی چرا به خاطر اینکه ازدواج نکردیم باید ازبقیه خوشی هاهم بگزریم..جوردیگه زندگی کن که باباقی تفاوت داشته باشه بزار هرکی هرچی میخوادبگه

چندسالته..درکت میکنم ولی خب عمرمیگزره هرجورکه زندگی کنی چرا به خاطر اینکه ازدواج نکردیم باید ازبقیه ...

من الان ۳۰ سالمه درامدمم خیلی کمه نمیتونم پس انداز کنم که بتونم باهاش خونه ای چیزی بگیرم هم اینکه پدرم فوت کرده و نمیتتونم از مادرم جدا شم برادرمم از زنش حدا شده و بچش پیش ما میمونه 😑 مساعل زیادی هست....

فقط تنها راهم ازدواج کردنه 

هیچکس از مجردی نمرده،🤠

اما متاهلها روزی صد مرتبه میمیرن،

ببینید رفقای مجرد، زندگی مجردی قانون داره که اگر بلد باشی این قانون آخر عشق حال  حتی تو سن بالا،

قانون اول اینکه✓با آدمهای غنی، باحال و سرزنده رفاقت کنید برای گذراندن اوقات فراقتتان در حال و آینده.و دوری کنید از آدمهای مخرب،

قانون دوم هم اینکه✓ دنبال پول باشید و خودتان را بیمه کنید حتی آزاد که منبع درآمدی در آینده و حال داشته باشید،،

و قانو سوم و مهم اینکه✓ رژیم غذایی بگیرید، سالم خوری یادبگیرید، ورزش و پیاده روی حتما داشته باشید که بیمار و محتاج کسی نشوید.

و در آخر هم اینکه، شما در مجردی بیشتر به خودتان و پدر مادرتان میرسید که عشق واقعی همینه😍😍