بله خدا نکنه یکیشو بخارونی و بکنی گودالی حفر میشه که با هیچی پر نمیشه🤪
خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوستها یاد گرفت، باید سر سفرهی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
میگن هرچی سن بیشتر بشه آبله خطرناکه خداکنه دیگه نگیریم
من پارسال هفته ۳۵بارداریم ی بیماری پوستی گرفتم که دقیق نفهمیدم آبله بوده یا ی بیماری از سگ گرفتم سزارین اورژانسی شدم ده روز با بچم بستری بودیم ولی بدلیل مشکلاتی که پیش اومد هیچوقت نشد جواب پاتولوژی رو بگیریم
اگه آمادگی شو داشته باشه،بعد ۲۱ روز آثارش تو بدن مشاهده میشه.دختر من ۱۲ سالش بود رفت مدرسه از همکلاسی گرفت خیلی خفیف بود ،اماااااا پسر ۵ سالم کل بدنش شد زخمهای وحشتناکککککک.۳ روز کامل تب شدید،خیلی افتضاح بود
هنوز نگرفته ولی پسر جاریم تاول آبدار داشت آخه میدونی این کوچیکه نمیتونه که تاولو نخارونه. بعد میترسم ...
اگه میترسین تقویتش کنید ،ان شاءالله که واگیر نمی کنه
خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوستها یاد گرفت، باید سر سفرهی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!