2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3424 بازدید | 154 پست
من ک عزت نفسم نشکست خدایی تازه خیییلیم احتراممو دارن و این خانمه کللللی عذاب وجدان داشت و میترست&nbs ...

الان من بودم میزدم دختره رو میترکوندم😑😑😑

چجوری خدایی

از شوهرت برات نمیگه؟ مثلا تعریف کنه از ماجراهاشون🙄

دقیقا منم به این نکته رسیدم. ولی برا این تعجب کردم که با اون خانم دوست هستین؟ بازم با شوهرت رابطه دا ...

آره رفت و آمد داریم 

شوهرم خیلی ازم ممنونه و تشکر میکنه جان بچه هام الان اخلاقش خیلی بهتر شده و مخفی کاری نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا جدا نشدی؟! حالا اگه شما اینکارو کرده بودی سرتو‌ میبریدن دور از جون😔

مامانم بیماری خاص دارن... میدونم طلاق من  خیلی براشون سنگینه به خاطر مامانم  و سلامتش میترسم.... همسرم توبه مرده نمیتونم ببخشمش ولی خب حداقل میدونم دیگه نمیره رو مخم

مطمئنم خیلی راحت با شوهرت هم در رابطه با اینجوری مسائل حرف میزنی. درسته؟ چون بهرحال احتیاج داره نیاز ...

متوجه منظورت نشدم عزیزم 

اما خب بعضی وقتا راجع به اینایی ک فرصت ازدواج پیدا نمیکنن خیلی حرف میزنیم و غصه میخوریم   بخدا زندگی ارزش غصه خورد و تنها موندن و زجر کشیدن رو نداره 

من دلم میخواست این خانم هم یکم از خوشی شوهر داشتن رو بچشه و یکم از غصه هاش کمتر بشه  بهر حال زن هرررچی که باشه نیاز به شوهر داره

عزیزدلم بهتره خودتون رو اولویت قرار بدید و دلتون برای خودتون بسوزه تا کسیکه عهدشو شکونده ... ❤️🙂

مرسی عزیزم اما من به این نکته رسیدم ک سختگیری من هیچیو درست نمیکرد  فقط شوهرم ازم همیشه دلخور بود

همیشه مشکوک میزد و مخفی کاری میکرد، ممکن بود با چند نفر رابطه برقرار کنه و این بدتر بود برا هر دو مون

متوجه منظورت نشدم عزیزم  اما خب بعضی وقتا راجع به اینایی ک فرصت ازدواج پیدا نمیکنن خیلی حرف می ...

ببین من متوجه منظورت نشدم

یعنی ب اون دختر چون نتونسته ازدواج کنه اجازه دادی ک از شوهرت استفاده کنه و کمی لذتشو احساس کنه؟

این مرحله دیگ تو حرمسراها هم قفله بچه ها 

در آخر قضاوت نمیکنم شمارو عزیزم ❤️ امیدوارم هر جا که هستید از ته دل آرامش داشته باشید و دلتون آروم ...

ممنونم عزیزم خدا ان شاء الله خیر دنیا و آخرتو بهت بده 

و آرامش زندگی سهم همه خانما بشه با ازدواج سالم و درست😍😘

متوجه منظورت نشدم عزیزم  اما خب بعضی وقتا راجع به اینایی ک فرصت ازدواج پیدا نمیکنن خیلی حرف می ...

شما همسر اسی نیسی؟ مثلا بخوایی با این حرفا کاری کنی بیخیال شه😐

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
من ک عزت نفسم نشکست خدایی تازه خیییلیم احتراممو دارن و این خانمه کللللی عذاب وجدان داشت و میترست&nbs ...

یعنی چی کمکش کردی روش باز بشه؟

فکرکنم کلا رابطتون شده ۳ نفره آره؟