2777
2789
عنوان

برمیگرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 25 پست
منم یک ماه و نیمه که کات کردم روزای اول انقد چکش میکردم و اینا ولی الان نه کم کم دارم فراموشش میکن ...

ببخشید چرا گفتید اره برمیگرده؟منظورم پیام اولتونه

راستش اینقدر عصبانی بودم بعد از چهار پنج ماه.ی سری عکس و این چیزا گذاشتم ک فکر کنه ازدواج کردم

خب الان چی؟

میخوای برگرده یا نه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دلم میخاد برگرده.ولی من نمیرم سراغش.بنظرتون چون کاملا حسشو بهم از دست داده راحت استوریامو نگا می ...

نمیدونم واقعا

میتونی غیر مستقیم یه نشونه‌ای بدی ببینی واکنشش چیه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نه متوجه میشه با خودشم

واقعا نظری ندارم

اگه واقعا دلت میخواد که برگرده

یه کاری کن یه حرکتی بزن نذار بعدا واست بشه حسرت

اگه واقعا دلت میخواد که برگرده یه کاری کن یه حرکتی بزن نذار بعدا واست بشه حسرت

اخه ببین مقصر خودش بود.خودشم میدونه‌.گرچه بعدش من بخاطر کار بدش بقول خودش غرورش رو بد شکستم.اما واقعا تا پشیمون نباشه فایده نداره

اخه ببین مقصر خودش بود.خودشم میدونه‌.گرچه بعدش من بخاطر کار بدش بقول خودش غرورش رو بد شکستم.اما واقع ...

نمیدونم شاید هم پشیمون باشه

شاید هم نباشه

اگه پشیمون نباشه این رابطه بدرد نمیخوره.چاره ندارم جز سکوت

خب من گقتم شاید

شاید هم باشه

تو بهتر میتونی متوجه بشی