2777
2789
عنوان

محاسبه ی طلا یکبار برای همیشه ✋

| مشاهده متن کامل بحث + 19149 بازدید | 135 پست
خرید سکه پارسیان فایده ای داره برای منی که پول ندارم ، مثلا ماهی ۵۰۰ تومن بدم پارسیان که هم پس انداز ...

کد بورسی بگیرین و طلا و سکه بورسی خرید کنید.

نه اجرت داره نه مزد ساخت.

تازه اگر سود کنی میتونی به اندازه سود ازش بفروشی.

نو عزیزم

اسی بهت گفت منم لایک کن ممنون

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام کسی میتونه جواب سوال منو بده.

من امروز یه النگو گرفتم ۵ گرم. بعد باهام ۱۴ و ۲۰۰ حساب کرد. گرمی ۲۳۷۰ روی تابلو بود. ب نظرم خیلی گرون گفت. میشه اگه کسی بلده حساب کنه برام؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
کد بورسی بگیرین و طلا و سکه بورسی خرید کنید. نه اجرت داره نه مزد ساخت. تازه اگر سود کنی میتونی به ...

بیشتر توضیح بده لطفا

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶

استارتر میشه سوال منم جواب بدین

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
بیشتر توضیح بده لطفا

توی بورس یک سری از نمادها بر اساس سکه و طلا هستن.

حتی سهم هایی هستن ارزنده تر از طلا.

مثلا عیار یک نماد بر اساس سکه هست از صد هزار تومن قابل خرید هست.

قیمتش هم با سکه بالا و پایین میره. 

و به اندازه سکه و طلا راحت نقد میشه.

عالیه  من ارزونترین طلایی ک خریدم با ۷ درصد بود

بله ولی خوب انتخابت محدود چون یه سری داره با این درصد باید از اونا انتخاب کنی من چون برای سرمایه گذاری میخوام نه استفاده برام مهم نیست همینجوری بر میدارم

2790
2778
2791
2779
2792