2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 18 پست

ادامه کامنت بالا

درس های حفظی خیلی فرارن پس باید تو بازه های منظم مرورشون کنی یکی از بهتربن روش های مرور تو زیست اینکه تست ترکیبی بزنی مثلا تستی که هم به تنفس مربوطه هم به دستگاه عصبی 

اینجوری هر دو فصل مرور میشن از همون اول این مدل تست بزن البته تست ترکیبی بهتره بعد اینکه کمی پیش رفتی و فصل های خوندت زیاد شد بیشتر کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بپرسم شما چه رشته ای قبول شدین در نهایت ؟  ارزش داره برای بار چهارم بمونم ؟

من پزشکی تغذیه قبول شدم 

راستش دو تا اولویت داشتم اولی پزشکی عمومی دومی پزشکی تغذیه . اولی نشد ولی دومی قبول شدم 

خود من با اینکه رشته خوبی با بازار کار خوب قبول شدم ولی بازم دلم پیش اولی بود و براش تلاش کردم الان منتظر نتیجم 😅 مشکل خود من استرس بود وگرنه تو زمنیه درس خواندن خِبرَم😂😂😂 

شما هم میدونم خیلی سردرگمی و شرایطت کامل درک میکنم ولی تنها راه حل و جوابت تو همین دو جملس

اگر ارزو چیزی داری براش تلاش کن اگر تلاش نمیکنی پس فراموشش کن . 

باور کن هزار تا هزار نوع مشاوره هم بهت بدن خلاصش همین میشه 

شرایطت خودت و کمی هم شرایط اطرافیانت بسنجش درکل من خودم همش به این فکر میکنم که اگر امروز تصمیم میگیرم ، ایا تو ۴۰ سالگی ازش پشیمون میشم؟ ایا اون موقع هم همین موارد برام مهمه؟