2777
2789
عنوان

عزادار شدم ،😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 63 پست
چجوری هزار بار فروختی بعدش هیچ وقتم نخریده آیا؟؟؟🤔🤔حتماوقتی فروختی باز خریدی ک دوباره فروختی وگرنه ...

حالا من یکم اغراق کردم 😑😂

ولی خدایی فک کنم بیست بار فروختم الان یکی دو تیکه خیلی ظریف دارم فقط

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انشالله اینقدر سود کنید که دوبرابر شو برات بخره عزیزم.غصه نخور با رضایت و دل خوش بده

با رضایت ولی با بی میلی دادم شوهرم خواب بود بیدارشد دید دارم النگوهامو درمیارم یهو زد زیر اواز میگفت اگه بار گران بودنو رفتن ،منم گفتم مرض جا اینکه بگی بهترشو میخرم اینطوری میگی بعد خندید گفت معلومه ک میخرم 

حالا من یکم اغراق کردم 😑😂 ولی خدایی فک کنم بیست بار فروختم الان یکی دو تیکه خیلی ظریف دارم فقط

خخخخ عیب نداره ادم برای زندگی خودش هر کاری بکنی کمه باید زن و شوهر مکمل هم باشن و همیشه پشت هم باشن اونم نرفته که برا ننش بفروشه خرج کنه همین تو خونه زندگی خودت خرج کرده فداااای سرت

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
آفرین به دقتت،خوشم اومد،تا نخری نمیشه بفروشی

خخخخ😂😂🤣😁😁خب اره دیگ میگ هزار بار فروختم اما هیچ وقت نخریدم‌ چجوری میشه 

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
برای طلا عزادار شدی!!!!؟؟؟مگه همون طلا رو شوهرت برات نخریده بود؟مفهوم زندگی مشترک همینه دیگه وابست ...

چرا شوهرم خریده بود اما تو این ۱۱سال هیچوقت نفروخته بودو همیشه هم میخرید برام، و اینکه منم با رضایت اما بابی میلی بهش دادم، بعدم عزیزم از کجا زمین یا خونه بخرم من شاغل نیستم

بله، پدرم رو..‌

منم زن داداش ۲۰سالمو سر زایمانش از دست دادم بچش موند خودش فوت کرد تا مرز سکته رفتمو اومدم بااینکه اونموقع ۱۵سالم بود بعدش پدربزرگمو مادربزرگمو که بشدت وابستشون بودم از دست دادم طوری شد که بابام مجبور شد اون خونه رو بفروشه بسکه من گریه میکردم هرسه تااتفاق تو یکسال افتاد

چرا شوهرم خریده بود اما تو این ۱۱سال هیچوقت نفروخته بودو همیشه هم میخرید برام، و اینکه منم با رضایت ...

منظورم اینه بجای طلا شوهرت رو راضی کن خونه بنامت  کنه البته با رضایت و بدون بحث ،یا همون طلاهات اگه فروخته بودی ی تکه زمین اطرافاتون خریده بودی دیگه کاری باهاش نداشتی، سرمایه ی ایمن و محکمی بود

دقیقا از کامنتتون متوجه شدم میدونین از دست دادن چیه،واقعا برام عجیبه که واسه مال دنیا عزادار میشن،هر ...

مال دنیا میاد و میره...

ولی وقتی عضوی از خانواده بره دیگه هیچ وقت نمیاد

فرقش اینجاست

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

نوشتی عزادار شدم فکر کردم خدایی نکرده کسیو از دست دادی 

آخه دختر خوب آخه آدم بخاطر طلا خودشو عزادار میدونه یعنی انقدر مهمه که در این حد ناراحت بشی پوا و طلا همینه دیگه میاد و میره واقعا این حجم از ناراحتی بخاطر طلاست