2777
2789
وا این چه حرفیه مگه امام رضا فقط همون ضریحه ؟تا توی رواقا و تا جایی که حرم نیست میتونی بری و راحت ضر ...

والا این دومین باره با این وضعیت میرم 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا یه دونه خداست  خدای منو تو و اون از دهن ادمای خوبی خارج نشده پس هر چیزی بقیه میگن بدون تفک ...

امان از مذهبیای صورتی که قوانین خدا رو با یدونه مهم دله بردن زیر سوال

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
خدا کی این حرفو زده بعدشم طرف خورگدشم نمیخواست که اینجوری بره حرم حالا شرایط ایجوری پیش اومده

ایا صریح قران داریم سرچ کن همونی که اولش ولا جنبا .... حتی تغسلوا هست

فقط جلدید ، محتوا مضر و نامفهوم 😏
امان از مذهبیای صورتی که قوانین خدا رو با یدونه مهم دله بردن زیر سوال

دقیقا.این حرفارو امثال اقامیری توی سر مردم فرو کرده

بابا خدا خودش توی قران گفته

والا کوفیا هم دلشون با امام حسین بود ولی عمل و شمشیرشون با یزید 

نهایتا امامو شهید کردن

دقیقا.این حرفارو امثال اقامیری توی سر مردم فرو کرده بابا خدا خودش توی قران گفته والا کوفیا هم دلشو ...

میفهمم چی میگی 

واقعا دوره آخرالزمان الانه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
خودمم اینطورم بیشتر دلی کار میکنم وظواهر نه واسه من نه واسه اون بالایی مهم نیس

دل و عمل باید یکی باشه 

میدونستی عمرابن سعد دلش با امام حسین بود؟نمیخواست امامو شهید کنه ولی عملش نهایتش به دلش پیروز شد و اتفاقا اولین تیرو به سمت امام انداخت.میبینی؟دل و عمل باید همسو باشن 

گردن خودت ولی زیارت مستحبه و زیر پا گذاشتن احکام حرام

توی قران هم داریم که بدون غسل وارد مسجد نشید چون حرامه

به خاطر کار مستحب کار حرام انجام میدی؟قسم میخورم که اون بالا سری راضی نیست حالا خوددانی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 36 دقیقه پیش
2791
2779
2792